Γιατί αργούν τόσο πολύ τα οριστικά αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 133

assets_LARGE_t_420_54205596Σκούρα τα έχουν βρει τα στελέχη του ΟΑΕΔ που επεξεργάζονται τις αιτήσεις των ενστάσεων στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας για τις 19.101 θέσεις σε υπουργεία και περιφέρειες. Σύμφωνα με πληροφορίες του e-dimosio.gr οι ενστάσεις των υποψηφίων ήταν τόσες πολλές που έχουν τινάξει στον αέρα όλα τα χρονοδιαγράμματα του προγράμματος.

Αρχικά το πρόγραμμα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις αρχές Νοεμβρίου ωστόσο, ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί τα οριστικά αποτελέσματα.

Μάλιστα όπως λένε στελέχη του Οργανισμού στο e-dimosio.gr, οι ενστάσεις των υποψηφίων σε πολλές περιπτώσεις φέρνουν νέα δεδομένα και παραμέτρους που δεν είχαν υπολογιστεί έως τώρα. Είναι μάλιστα πολύ πιθανόν να δούμε και πολλές αλλαγές στους πίνακες των αποτελεσμάτων μεταξύ των προσωρινών και των οριστικών λιστών.

Οι υποψήφιοι ωστόσο δεν θα περιμένουν πολυ ακόμα καθώς συντομα ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών τις λίστες προκειμένου να ξεκινήσει επιτέλους η τοποθέτηση των ωφελουμένων στις νέες θέσεις εργασίας τους.

Μέσα σε όλο αυτο το κλίμα, η ΚΕΔΕ ζητάει την παράταση του τρέχοντος προγράμματοςΚοινωφελούς Εργασίας με την εξασφάλιση και της αναγκαίας χρηματοδότησης. Αυτό ζητούν και οι εργαζόμενοι στο Πρόγραμμα, οι συμβάσεις των οποίων λήγουν τέλη Δεκεμβρίου και πραγματοποίησαν στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας.

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Με «πειραγμένο» λογισμικό τρέχουν οι προκαταβολές ενιαίας ενίσχυσης
Προηγούμενο άρθρο
ΟΑΕΕ: Για ποιους ασφαλισμένους μειώνονται οι ασφαλιστικές εισφορές
Μενού