Θέση Εργασίας στο Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 135

job-sapΤο Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (Ν.Π.Δ.Δ.) με την επωνυμία Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών (ΕΛ.ΚΕ.Θ.Ε.) το οποίο εδρεύει στην Ανάβυσσο Αττικής, ενδιαφέρεται να αναθέσει έργο σε έναν Πτυχιούχο Θετικών Επιστημών στα πλαίσια του Ερευνητικού Προγράμματος: «EMBRIC» για διάστημα (12) δώδεκα μηνών.

Αντικείμενο έργου:
Το αντικείμενο σχετίζεται με την ενότητα εργασίας 8 του έργου στην οποία προβλέπεται να αναζητηθούν νέοι μοριακοί δείκτες σε άτομα μαγιάτικου και σολομού. Για το σκοπό αυτό ο ερευνητής θα απασχοληθεί στην κατασκευή και αξιολόγηση βιβλιοθηκών μεταγραφώματος όπως και την αλληλούχησή τους με την τεχνολογία αλληλούχησης ́ ́νέας γενιάς ́ ́ (Next Generation Sequencing).

Παραδοτέα:
Έκθεση για διαφορετικούς μοριακούς δείκτες στην Ιχθυοκαλλιέργεια και πίνακας με τα δικαιωματικού δεδομένα που προκύπτουν από το έργο.

Κριτήρια επιλογής των υποψηφίων:
Ειδικότητα- Προσόντα
– Πτυχιούχος Θετικών Επιστημών
– Διδακτορικό τίτλο σπουδών σχετικό με την δυναμική και πληθυσμιακή γενετική ψαριών
– Εργαστηριακή εμπειρία στη χρήση σύγχρονων μοριακών τεχνικών και ειδικότερα στην κατασκευή βιβλιοθηκών μεταγραφώματος και την αλληλούχησή τους με την τεχνολογία αλληλούχησης ́ ́νεας γενιας ́ ́ (Next Generation Sequencing)

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στον ακόλουθο σύνδεσμο:
http://cloudfs.hcmr.gr

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας & Δικτύων Μεταφορών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Οι επτά τρόποι για να γλιτώσετε από την «τσιμπίδα» των τεκμηρίων
Μενού