Θέσεις Εργασίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 117

Commission having a Job interview.Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος «Διαχείριση 25% των διδάκτρων των ΠΜΣ του Δι.Πα.Ε», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με συμβάσεις μίσθωσης έργου εξωτερικούς συνεργάτες (φυσικά πρόσωπα) που πληρούν συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται ακολούθως:

1. Μία (1) θέση Επιστημονικού Προσωπικού για την παροχή υπηρεσιών στο Τμήμα Διαχείρισης Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών (IT Department) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.
Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
– Πτυχίο ή Δίπλωμα Πανεπιστημίου σε γνωστικά αντικείμενα σπουδών σχετικών με Πληροφορική, Δίκτυα, Τηλεπικοινωνίες/Επικοινωνίες, Επιστήμη των Υπολογιστών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος.
– Διετής τουλάχιστον εμπειρία σε θέση στελέχους τμήματος υποστήριξης πληροφορικής και δικτύων.
– Αποδεδειγμένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

2. Μία (1) θέση Επιστημονικού Προσωπικού (Marketing Manager) για την υποστήριξη της διαχείρισης και εφαρμογής λειτουργιών μάρκετινγκ, διαφήμισης και επικοινωνίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
– Πτυχίο ή δίπλωμα Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής νομίμως αναγνωρισμένος.
– Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών (3) ετών σε θέση προώθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων ή σε ανάλογη θέση
– Καλή γνώση χρήσης προγραμμάτων Η/Υ καθώς και εφαρμογών διαδικτύου.
– Αποδεδειγμένηάριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ. Δέσποινα Ζιώγα (τηλ. 2310 474564, e-mail: d.zioga@ihu.edu.gr(link sends e-mail)) και Μαριέττα Ρουκανά (τηλ. 2310474575, e-mail:roukana.margieta@gmail.com(link sends e-mail)).

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Open Vacancies at “IBM” (Czech Republic)
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μενού