Θέσεις Εργασίας στο ΔΕΔΔΗΕ Ηρακλείου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 152

deddhe_vlavesO ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Νησιών – Περιοχή Ηρακλείου για τις ανάγκες αυτής (ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ/ΕΔΡΑ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΟΙΡΩΝ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΑΡΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ – ΥΠΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ) που εδρεύει στο Ηράκλειο Κρήτης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

4 ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναερίων – Υπογείων Δικτύων

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 14, ΤΣΑΛΙΚΑΚΙ, Τ.Κ. 714 14 – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, υπόψη κυρίου ΚΟΥΡΚΟΥΝΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (τηλ. επικοινωνίας: 2810- 314700).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Ανακοίνωση ΣΟΧ1/2015

Έντυπο Αίτησης

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων αρχίζει από 02/12/2015 έως και 11/12/2015

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δείτε την Τροπολογία της Παράτασης “Βοήθεια στο Σπίτι” και “Αντιμετώπιση της Φτώχειας”
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας για Υπάλληλους Γραφείου σε Εταιρεία Εμπορίου στην Αττική
Μενού