Θέση Ερευνητή Β’ Βαθμίδας στο Κέντρο Προγραμματισμού & Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 147

ergasia-ergasiaΠροκηρύσσεται η πλήρωση στo Κέντρο Προγραμματισμού και Οικovoμικώv Ερευνών (ΚΕΠΕ) μίας (1) οργανικής θέσης Ερευνητή Β’ βαθμίδας κατόχου διδακτορικού διπλώματος στην Οικονομική επιστήμη και με ειδίκευση, στο γνωστικό αντικείμενο: «Οικονομικά της Ενέργειας με έμφαση στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας»

Οι υποψήφιοι που μπορούν να υποβάλουν αίτηση είναι όσοι εκ του υπηρετούντος ερευνητικού προσωπικού έχουν τις προϋποθέσεις για προαγωγή, σύμφωνα με τις διατάξεις 2 των άρθρων 5 παρ. 1 και 24 παρ. 2 εδ. Δ ́ του Π.Δ. 94/2000, καθώς και όσοι άλλοι έχουν τα κατά νόμο προσόντα για πρόσληψη υποψήφιοι στην ανωτέρω θέση που θα κριθούν μαζί με τους πρώτους. Η προαγωγή ή η κατάταξη των υποψηφίων θα γίνει μετά από εξέταση των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων από το Συμβούλιο Κρίσης του άρθρου 4 παρ. 2 του Π.Δ. 94/2000, το οποίο συγκροτείται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΕΠΕ.
2. Ο προαγόμενος ερευνητής καταλαμβάνει οργανική θέση Β’ βαθμίδας, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 5 παρ. 2 του Π.Δ. 94/2000, η δε σύμβαση εργασίας του μετατρέπεται από σύμβαση ορισμένου χρόνου σε σύμβαση αορίστου χρόνου, ενώ ο νεοπροσλαμβανόμενος ερευνητής διορίζεται σε θέση της ίδιας βαθμίδας με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, σύμφωνα με το άρθρο 4 παρ. 3 του ιδίου Π.Δ/τος, και προηγηθείσης απόφασης κατανομής του Υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (άρθρο 11 του ν. 3833/2010) ως ισχύει και σχετικής έγκρισης.
3. Οι εξωτερικοί υποψήφιοι για διορισμό απαιτείται να έχουν, εκτός από το βασικό τίτλο σπουδών ΑΕI και διδακτορικό δίπλωμα ΑΕI της ημεδαπής ή ισότιμα τίτλο ανώτατης σχολής της αλλοδαπής, συναφή κατά περίπτωση με το παραπάνω γνωστικό αντικείμενο, καθώς και αποδεδειγμένη με τίτλους και έγγραφα γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας κατά προτίμηση αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Διοικητικού του ΚΕΠΕ στα τηλέφωνα 210-3676346 και 2103676350

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Διευθυντής σε ξενοδοχείο 5* στη Δράμα
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
Μενού