Θέσεις Εργασίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

be_uniqueΗ Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης του προγράμματος «Διαχείριση 25% των διδάκτρων των ΠΜΣ του Δι.Πα.Ε», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Νικόλαο Μουσιόπουλο, Καθηγητή του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Α.Π.Θ., Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση μίσθωσης έργου εξωτερικό συνεργάτη (φυσικό πρόσωπο) που πληροί συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται ακολούθως:

Επιστημονικό προσωπικό για την παροχή υπηρεσιών Υπευθύνου Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών (Programme Manager) της Σχολής Ανθρωπιστικών Επιστημών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
– Πτυχίο πρώτου κύκλου σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (προπτυχιακό) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής, νομίμως αναγνωρισμένος
– Αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία σε ανάλογη θέση οργάνωσης και διαχείρισης εκπαιδευτικών έργων ή εκπαιδευτικών προγραμμάτων
– Πολύ καλή γνώση χρήσης προγραμμάτων Η/Υ καθώς και εφαρμογών διαδικτύου.
– Αποδεδειγμένη άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας

Επιπλέον προσόντα που θα συνεκτιμηθούν: – Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στις ανθρωπιστικές επιστήμες (προπτυχιακό) της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σπουδών της αλλοδαπής.
– Εμπειρία διαχείρισης εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
– Εμπειρία στη χρήση κοινωνικών μέσων δικτύωσης (social media) για τη προώθηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων.
– Πολύ καλές οργανωτικές και διαπροσωπικές δεξιότητες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις κ.κ. Δέσποινα Ζιώγα (τηλ. 2310474564, e-mail: d.zioga@ihu.edu.gr(link sends e-mail)) και Μαριέττα Ρουκανά. (τηλ. 2310474575, e-mail: roukana.margieta@gmail.com(link sends e-mail)

 

Πηγή: career.duth.gr

 

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μενού