Ψυχίατρος στην Ολοκληρωμένη Μονάδα Αντιμετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων (Αττική)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 135

assets_large_t_183761_54138689_type12128_13Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ, αστική µη κερδοσκοπική εταιρεία, υλοποίησε την Πράξη «Λειτουργία Ολοκληρωµένης Μονάδας Αντιµετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων» που χρηµατοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναµικού 2007-2013», Εδραίωση της Μεταρρύθµισης στον Τοµέα της Ψυχικής Υγείας, Άξονας Προτεραιότητας 14. Η Ολοκληρωµένη Μονάδα Αντιµετώπισης Νόσου Alzheimer και Συναφών Παθήσεων λειτουργεί στο Χαλάνδρι Αττικής και πλέον χρηµατοδοτείται από το τακτικό προϋπολογισµό.

Για την στελέχωση του προσωπικού της Μονάδας η Διοίκηση της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ καλεί τους υποψηφίους να υποβάλλουν το βιογραφικό τους σηµείωµα για την διεκδίκηση µίας (1) θέσης Ψυχιάτρου µε σύµβαση έργου.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ:
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα ακόλουθα κριτήρια:
– Δίπλωµα Πανεπιστηµιακής Εκπαίδευσης (ΑΕΙ) µε ειδίκευση στην Ψυχιατρική και εµπειρία σε ανοϊκά περιστατικά
– Απαιτείται Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλµατος για όλη την Ελληνική Επικράτεια.
– Πιστοποιητικό Εγγραφής στον Ιατρικό Σύλλογο
– Απαιτείται προϋπηρεσία τουλάχιστον δύο (2) ετών.
– Θα συνεκτιµηθούν συστατικές επιστολές από προηγούµενους εργοδότες.
– Επιθυµητή η καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας (επίπεδο Lower)
– Καλή γνώση χειρισµού Η/Υ.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος αρχίζει την 19η Ιανουαρίου 2016. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να αποστέλλουν τα βιογραφικά τους σηµειώµατα µέχρι τη λήξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, την 2η Φεβρουαρίου 2016. Η αποστολή βιογραφικών, µαζί µε το συνοδευτικό σηµείωµα, θα γίνεται στην διεύθυνση της αµκε ΑΠΟΣΤΟΛΗ, Ήρας 8 & Δέσπως Σέχου 37, 11743 Αθήνα ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση n.katsiaras@mkoapostoli.gr(link sends e-mail)

Επισυναπτόμενο αρχείο:
Μενού