Θέσεις Εργασίας για Καθαριστές στη Δομή του Υπνωτηρίου Αστέγων (Αθήνα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 124

ergasia0039Το μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Γιατροί του Κόσμου – Ελληνική Αντιπροσωπεία» προβαίνει στην εκ νέου πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης «Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Αθηναίων» στο πλαίσιο του Ειδικού Στόχου 1 του Θεματικού Άξονα 4 «Πλήρης Ενσωμάτωση του Συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών», «Προώθησης της κοινωνικής και επαγγελματικής ενσωμάτωσης των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων», μετά την ολοκλήρωση και λήξη των πράξεων στο πλαίσιο του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ 2007-2013 και μετά την λήξη της παράτασης (31.12.2015) που χορηγήθηκε με την από 7.10.2015 Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου (Α΄127), παρατείνονται για έξι (6) μήνες ακόμη,

ήτοι από 01.01.2016 έως 30.06.2016. Δημοσιευμένο στο από 04/12/2015 ΦΕΚ, με αριθμό φύλλου 164 και συγκεκριμένα στο άρθρο 49 με τίτλο «Διατάξεις Υπουργείου Εργασίας , Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», παράγραφος 3. Το ως άνω έργο θα χρηματοδοτηθεί από το εθνικό σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, για κάλυψη δύο (2) θέσεων Καθαριστών στη Δομή του Υπνωτηρίου Αστέγων, στην περιοχή της Αθήνας.
Απώτερος στόχος της δράσης αυτής είναι η υποστήριξη ομάδων του πληθυσμού που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό μέσω ενός πλέγματος παροχής κοινωνικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών στο Δήμο Αθηναίων. Συγκεκριμένα, μέσω της λειτουργίας του Γραφείου Διαμεσολάβησης θα εξασφαλίζεται, σε τακτική βάση, σε ωφελούμενα άτομα που το έχουν ανάγκη, η παροχή πληροφόρησης και υπηρεσιών διευκόλυνσης σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουν οι Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας και την προώθησή τους στις αντίστοιχες δομές με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες τους.

Για την στελέχωση του Υπνωτηρίου καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι να υποβάλλουν αίτηση για την ειδικότητα του Καθαριστή (2 θέσεις).

Για την υποβολή του Φακέλου Αίτησης Εργασίας, οι ενδιαφερόμενοι να προσέρχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες από 10:00 έως 17:00 στο Πρωτόκολλο των Γιατρών του Κόσμου: Σαπφούς 12, Τ.Κ. 105 53 – Αθήνα, 5ος όροφος.

Η αίτηση και οι αναλυτικές πληροφορίες ακολουθούν παρακάτω.
Μαζί με την αίτηση υποβάλλονται συνημμένα σε σφραγισμένο φάκελο: α) Τα δικαιολογητικά των κριτηρίων επιλογής (Κ1,Κ2,Κ3,Κ4) που αναγράφονται στον ΠΙΝΑΚΑ 2 και ΠΙΝΑΚΑ 4 της Ανακοίνωσης. Όλα τα δικαιολογητικά να είναι νομίμως επικυρωμένα, μαζί με την αίτηση, β) Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα (για την απόδειξη των ανωτέρω απαραίτητων και επιθυμητών προσόντων και σημειώνοντας επιπρόσθετα την ύπαρξη συστατικών επιστολών, εφόσον υπάρχουν).
Ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να είναι σε θέση να προσκομίσει τα όσα αναγράφει στο βιογραφικό σημείωμα όταν ζητηθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης και εφόσον επιλεγεί.

Η διαδικασία εκδήλωσης ενδιαφέροντος λήγει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016.

Για διευκρινήσεις ως προς την κατάθεση των αιτήσεων οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία των Γιατρών του Κόσμου και στο τηλέφωνο: 210 3213150 στην κα. Λιανού Άτρεμις

Επισυναπτόμενο αρχείο:
Μενού