Ανοιχτές θέσεις εργασίας στον Όμιλο ΟΤΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 144

ote_cloudΕυκαιρίες απασχόλησης σε νέους ανθρώπους προσφέρει ο Όμιλος OTE-COSMOTE με την ανακοίνωση θέσεων διαφόρων ειδικοτήτων, σε πολλές περιοχές της χώρας. Πατήστε επάνω στην ειδικότητα που σας ενδιαφέρει για να δειτε περισσότερες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, ο Όμιλος COSMOTE ενδιαφέρεται να προσλάβει:

Ο Όμιλος COSMOTE παραμένει στις κορυφαίες επιλογές των νέων που αναζητούν ευκαιρίες καριέρας, καθώς παρέχει ένα εργασιακό περιβάλλον, που εστιάζει στη συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη των ανθρώπων του, ενώ παράλληλα προσφέρει αμοιβές υψηλότερες από το επίπεδο της αγοράς και επιπλέον παροχές.

Πρωτοποριακό πρόγραμμα υποδοχής

Ο Όμιλος ΟΤΕ υποδέχεται τους νέους εργαζομένους με ένα σύγχρονο πρόγραμμα υποδοχής με κεντρικό μήνυμα «Welcome on Board!» Το πρόγραμμα, που διαρκεί 5 ημέρες, δίνει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να γνωρίσουν τη στρατηγική, τις αξίες και τις πολύπλευρες δραστηριότητες του Ομίλου COSMOTE με επίκεντρο τον πελάτη. Παράλληλα, προωθεί στους εργαζομένους τη φιλοσοφία της συνεργασίας μεταξύ των μονάδων και της σύνθεσης διαφορετικών γνώσεων και εμπειριών, ενώ περιλαμβάνει βιωματική εκπαίδευση καθώς και επισκέψεις σε λειτουργίες της πρώτης γραμμής.

Πηγή: e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΕΛΣΤΑΤ: Ύφεση 0,2% στην ελληνική οικονομία το 2015
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ινστιτούτο Ελιάς, Υποτροπικών Φυτών & Αμπέλου του ΕΛΓΟ – Δήμητρα
Μενού