Θέσεις Εργασίας στο ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 149

shutterstock_140871454Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνει ότι ύστερα από την αριθμ. 39/6/9-3-2016 απόφαση της Επιτροπής Εκπαίδευσης & Ερευνών, θα προσλάβει τέσσερις εξωτερικούς συνεργάτες, στα πλαίσια υλοποίησης της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS 5000386) του ΕΠ «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 4Γ περιπτ.β του αρθ.7 της ΚΥΑ 679/1996 και της παρ.23 του αρθ.2 του Ν.2621/98 όπως αυτή τροποποιήθηκε με την παρ.2 του αρθ.14 του Ν.3369/2005 και συγκεκριμένα:

κωδ. Θέσης ΠΑ-1
Ένα Συνεργάτη ειδικότητας ΔΕ Τεχνικός Διαχείρισης Συστημάτων και παροχής υπηρεσιών Internet-Intranet για την τεχνική υποστήριξη του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Δίπλωμα δευτεροβάθμιας επαγγελματικής κατάρτισης (Ι.Ε.Κ.) ή τίτλο σπουδών ισότιμων Σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ειδικότητας α)Τεχνικού Διαχείρισης Συστημάτων και Παροχής Υπηρεσιών Intranet-Internet ή β) Τεχνικού Εφαρμογών Πληροφορικής ή γ) Τεχνικού Τεχνολογίας Internet
  • Καλή γνώση Αγγλικών (B2)
  • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε συγχρηματοδοτούμενα έργα

Κωδ. Θέσης ΠΑ.2
Τρείς Συνεργάτες ειδικότητας Διοικητικού-Οικονομικού ΠΕ ή ΤΕ για την διοικητική υποστήριξη του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης.

Απαιτούμενα προσόντα:

  • Πτυχίο ΠΕ ή ΤΕ Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, Οικονομικών Επιστημών ή ισότιμος τίτλος αντίστοιχης ειδικότητας σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
  • Καλή γνώση Αγγλικής γλώσσας (Β2)
  • Γνώση Η/Υ σε επίπεδο εφαρμογών γραφείου.
  • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων (4) ετών σε συγχρηματοδοτούμενα έργα

Πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα στο τηλέφωνο: 23210- 49168

Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρούσα ανακοίνωση μπορείτε να μεταβείτε στον σύνδεσμο που ακολουθεί :

http://diavgeia.gov.gr

ΕΣΠΑ Εργασία – Δημοσιογραφική Επιμέλεια Πρέσια Ιωάννα
( info@espaergasia.com)

Μενού