Θέσεις Εργασίας για Επιστημονικούς, Εργαστηριακούς Συνεργάτες & Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό στο Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 97

edu_2015_2_24_10_57_44_b2Το Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας προκηρύσσει την πρόσληψη Επιστημονικών Συνεργατών, Εργαστηριακών Συνεργατών, Έκτακτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Εκπαιδευτικών Ειδικών Μαθημάτων για την ανάθεση διδακτικού έργου με ατομικές συμβάσεις εργασίας Ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για τη διδασκαλία μαθημάτων, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, όλων των Τμημάτων του Τ.Ε.Ι. Κεντρικής Μακεδονίας: (α) Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, β) Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ, γ) Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, δ) Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, ε) Διοίκησης Επιχειρήσεων, στ) Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων, ζ) Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη), η) Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κιλκίς) για τα μαθήματα και την κατά περίπτωση εβδομαδιαία απασχόληση, για κάθε ένα Τμήμα χωριστά.

1) Επιστημονικοί Συνεργάτες Τ.Ε.Ι. και Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό για την διδασκαλία θεωρητικών μαθημάτων:
– Διδακτορικό δίπλωμα εσωτερικού ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο εξωτερικού, σχετικό με το γνωστικό αντικείμενο που προκηρύσσεται.
– Τέσσερα (4) έτη επαγγελματικής δραστηριότητας καταλλήλου επιπέδου ή, αναλόγως με τη φύση της θέσης που προκηρύσσεται, ισόχρονη εργασία σε αναγνωρισμένα ερευνητικά κέντρα ή συμμετοχή με αμοιβή σε οργανωμένα ερευνητικά προγράμματα ή συνδυασμός των ανωτέρω δραστηριοτήτων, αντίστοιχων, σε κάθε περίπτωση, με το επιστημονικό και το γνωστικό αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι δύο (2) έτη αυτοδύναμη διδασκαλία στο γνωστικό αντικείμενο του Τομέα, σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή Ιδρύματα του εξωτερικού.
– Συναφή προς το αντικείμενο της θέσης που προκηρύσσεται επιστημονική δραστηριότητα σχεδιασμού και εκτέλεσης ερευνητικών έργων, η οποία αποδεικνύεται από τρεις (3) τουλάχιστον πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους.

2) Εργαστηριακοί Συνεργάτες Τ.Ε.Ι. και Έκτακτο Εκπαιδευτικό Προσωπικό για τη διεξαγωγή των εργαστηρίων:
– Μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών εσωτερικού ή αναγνωρισμένο ισότιμο τίτλο εξωτερικού, σχετικό με την ειδικότητα και την εξειδίκευση της θέσης που προκηρύσσεται.
– Πέντε (5) τουλάχιστον έτη επαγγελματικής δραστηριότητας αντίστοιχης του επιπέδου σπουδών, σε αντικείμενο σχετικό με την ειδικότητα της θέσης που προκηρύσσεται από τη λήψη του βασικού πτυχίου ή διπλώματος. Η ανωτέρω επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι τρία (3) έτη διδακτικό έργο σε Πανεπιστήμια ή Τ.Ε.Ι. ή ομοταγή ιδρύματα του εξωτερικού.
– Τεκμηριωμένη ικανότητα υπεύθυνης εφαρμογής επιστημονικών γνώσεων και τεχνολογικών μεθόδων ή εκτέλεσης τμήματος ερευνητικού έργου κατάλληλου επιπέδου στην ειδικότητα και την εξειδίκευση της θέσης που προκηρύσσεται.

3) Εκπαιδευτικοί Ειδικών Μαθημάτων
– Πτυχίο ή δίπλωμα Α.Ε.Ι. αντίστοιχης ειδικότητας ή αναγνωρισμένος ισότιμος τίτλος Πανεπιστημίου της αλλοδαπής.
– Πενταετής αξιόλογη διδακτική πείρα μετά τη λήψη του πτυχίου. Οι αναγνωρισμένοι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών, η επιστημονική δραστηριότητα καθώς και το συγγραφικό έργο, συναφείς με την ειδικότητα που προκηρύσσεται, συνεκτιμώνται με την βαρύτητα της σειράς που αναφέρονται.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από τις Γραμματείες των Τμημάτων και στα τηλέφωνα :
– Γραμματεία Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΤΕ, τηλ. 2321049125
– Γραμματεία Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ και Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ, τηλ. 2321049151, 2321049107
– Γραμματεία Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, τηλ. 2321049341
– Γραμματεία Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, τηλ. 2321049136
– Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, τηλ. 2321049135
– Γραμματεία Τμήματος Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής, Διακόσμησης και Σχεδιασμού Αντικειμένων, τηλ. 2321049337 και 2321049123
– Γραμματεία Τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης (Κιλκίς), τηλ. 2341029876,εσωτ. 26.
– Γραμματεία Τμήματος Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη), τηλ. 2351020940

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δύο νέα προγράμματα για ανέργους από τον ΟΑΕΔ για νέους 18-29 και ανέργους 30-49.
Προηγούμενο άρθρο
Η Ελλάδα σε “μνημόνιο” δεκαετιών, στον αυτόματο κόφτη μισθοί – συντάξεις
Μενού