Θέσεις Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 125

47_training-young-people-1440x564_cH Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για την υποστήριξη υλοποίησης του έργου με τίτλο: «ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΞΙ (6) ΜΗΝΩΝ», στην περιοχή ευθύνης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων έτους 2016 (Ενάριθμος: 2016ΣΕ04400000) ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς σύναψη τριών (3) συμβάσεων μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου με επιστημονικό προσωπικό, στο οποίο θα ανατεθεί η παραγωγή παραδοτέων που προβλέπονται στο σχετικό εγκεκριμένο Τεχνικό Δελτίο Έργου ή και μέρος ή σύνολο ενδιάμεσων παραδοτέων που θα προηγούνται των τελικών παραδοτέων κατά τη διάρκεια υλοποίησης του έργου.

ΘΕΣΗ Α: Τεχνικός Πληροφορικής (ΘΕΣΗ 1)
Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχίο Τ.Ε.Ι. Ειδικότητας Πληροφορικής.
– Άριστη γνώση της Αγγλικής ή Γερμανικής Γλώσσας όπως αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ 146/2007
– Τουλάχιστον τριετής επαγγελματική εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης υποδομών ΤΠΕ από απόσταση (helpdesk) σε σχολεία και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

ΘΕΣΗ Β: Τεχνικός Πληροφορικής (ΘΕΣΕΙΣ 2)
Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχίο Α.Ε.Ι. ειδικότητας Πληροφορικής ή άλλου ισοδύναμου πτυχίου στην Επιστήμη και Τεχνολογία Υπολογιστών
– Καλή γνώση της Αγγλικής ή Γερμανικής Γλώσσας όπως αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ 146/2007
– Τουλάχιστον πενταετής επαγγελματική εμπειρία στην παροχή υπηρεσιών τεχνικής στήριξης υποδομών ΤΠΕ και υπηρεσιών Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου από απόσταση (helpdesk) σε σχολεία και εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
– Τουλάχιστον τριετής επαγγελματική εμπειρία στην διαχείριση ιστοσελίδων χρηστών Πανελληνίου Σχολικού Δικτύου.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα από 10:00 π.μ. έως 12:00 π.μ. στα τηλέφωνα 24210.06413 ή 24210.06444

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ποιοι δημόσιοι υπάλληλοι κερδίζουν μισθολογικό κλιμάκιο (τροπολογία)
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας σε Εξαγωγική Βιοτεχνία Ενδυμάτων στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
Μενού