Θέση Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 141

JOBSVELOSΟ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με απόφαση της αρ. 471/13-07-2016 Συνεδρίασης της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, για την υλοποίηση του έργου «Ανάπτυξη Συστημάτων Επιστημονικής Τεχνοοικονομικής Οργάνωσης Υπηρεσιών», που χρηματοδοτείται από την Επιτροπή Ερευνών του Πανεπιστημίου Πατρών, με Επιστημονικό Υπεύθυνο τον Δημοσθένη Κ. Πολύζο, Αναπλ. Πρυτάνεως Έρευνας & Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Πατρών, προτίθεται να προβεί σε ανάθεση έργου σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του έργου και μέχρι τη λήξη του, ήτοι 31/12/2018, με δυνατότητα ανανέωσης, σε περίπτωση επέκτασης του φυσικού ή οικονομικού αντικειμένου του έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Διδακτορικό Δίπλωμα Ελληνικών ΑΕΙ ή ισότιμο σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής συναφές με το υπό ανάθεση έργο
– Πτυχίο ΠΕ Βιολογίας ή Χημείας ή Χημικών Μηχανικών ή Τμήματος Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων ή Τμήματος Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών ή ισότιμο σχολών της ημεδαπής ή της αλλοδαπής
– Δημοσιεύσεις
– Γνώση χρήσης Η/Υ (ECDL ή αντίστοιχο)
– Γνώση Αγγλικής γλώσσας
– Γνώση Γερμανικής Γλώσσας
– Εμπειρία σε συγγραφή ερευνητικών προτάσεων και διαχείριση ερευνητικών έργων

Για πληροφορίες, παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με την κα Ειρ. Μαυροειδή Αναπλ. Προϊσταμένη του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών, τηλέφωνο 2610-996622, e-mail: emavr@upatras.gr(link sends e-mail)

Σχετικός σύνδεσμος:
http://research.upatras.gr 

Πηγή: career.duth.gr

Μενού