Θέσεις Εργασίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 172

edu_2015_2_24_10_57_44_b2Το Τμήμα Ανοσολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ, σε υλοποίηση της με Αρ. Πρωτ. Ε.Ι.Π.: 2407/2.8.2016 απόφασης του Δ.Σ., ανακοινώνει ότι δέχεται προτάσεις από φυσικά πρόσωπα προς κατάρτιση συμβάσεως εργασίας ορισμένου χρόνου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό.

Απαραίτητα Προσόντα:
– Πτυχίο Σχολής Θετικών Επιστημών (Βιολογίας, Χημείας, κλπ) της ημεδαπής ή ισότιμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
– Διδακτορικό δίπλωμα στο επιστημονικό πεδίο της Βιοχημείας ή της Μοριακής Βιολογίας
– Άριστη γνώση αγγλικής γλώσσας. Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τα εκ του άρθρου 28, του ΠΔ. 50/2001 οριζόμενα, αναλογικώς εφαρμοζόμενα.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον πέντε (5) ετών σε αντικείμενο συναφές με αυτό της υπό πλήρωση θέσης. Η σχετική εμπειρία δύναται να αποδειχθεί είτε από σχετικές σπουδές είτε από ανάλογη επιμόρφωση ή από επαγγελματική ή ερευνητική εμπειρία ή από συνδυασμό αυτών.
– Ανακοινώσεις ή/και Δημοσιεύσεις σε ελληνικά ή/και διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, αντίστοιχα, που να τεκμηριώνουν τα ανωτέρω.
– Στατιστική επεξεργασία δεδομένων στη βιοιατρική.

Για πληροφορίες ,πορείται να απευθυνθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: prosopiko@ pasteur. gr και prosopiko. pasteur @ gmail. com

 

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αυτόνομης Διαβίωσης Ατόμων με Αναπηρία στην Κομοτηνή
Προηγούμενο άρθρο
Αυξήσεις «φωτιά» στα ασφάλιστρα για την Υγεία
Μενού