Θέση Εργασίας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 126

ergasia-2df38ae-890x395Η Επιτροπή Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος (Δι.Πα.Ε.) στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου «Οικονομική Διαχείριση Προγραμμάτων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας Δι.Πα.Ε», με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον κ. Γεώργιο Στάμου, Ομοτ. Καθηγητή του Βιολογικού Τμήματος του Α.Π.Θ., ex officio Πρόεδρο της Επιτροπής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και Αντιπρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του Δι.Πα.Ε., προτίθεται να απασχολήσει με σύμβαση μίσθωσης έργου εξωτερικό συνεργάτη (φυσικό πρόσωπο) που πληροί συγκεκριμένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα, τα οποία περιγράφονται ακολούθως:

– Επιστημονικό Προσωπικό για τη λογιστική και διαχειριστική παρακολούθηση και τη διαχείριση των οικονομικών στοιχείων του Ειδικού Λογαριασμού Έρευνας και την τήρηση υποχρεώσεων προς τρίτους (Δημόσιο και δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς).

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου Οικονομικής Σχολής ή Σχολής Επιστημών Διοίκησης Επιχειρήσεων κατά προτίμηση Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Ελληνικού Πανεπιστημίου ή ισότιμου ή αντίστοιχου πτυχίου άλλης χώρας, εφόσον αυτό έχει αναγνωριστεί σύμφωνα με τις νόμιμες διαδικασίες.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία ή προηγούμενη εμπειρία1 τουλάχιστον τριών (3) ετών σε ανάλογη θέση μηχανογραφημένου λογιστηρίου και συγκεκριμένα σε τήρηση διπλογραφικών βιβλίων κατά τα ΕΛΠ.
– Άδεια άσκησης επαγγέλματος Λογιστή-Φοροτεχνικού Α΄ Τάξης.
– Άριστη γνώση των ΕΛΠ (Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα).
– Αποδεικνυόμενη ευχέρεια στη χρήση των Πληροφοριακών Συστημάτων της Γ.Γ.Π.Σ.
– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (C2/Γ2). Η γνώση αυτή θα πιστοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 28 του Π.Δ. 50/2001, κατ’ αναλογική εφαρμογή.
– Εμπειρία στη σύνταξη οικονομικών καταστάσεων (Ισολογισμός – Αποτελέσματα Χρήσης – Γενική Εκμετάλλευση).
– Άριστη γνώση χρήσης βασικών προγραμμάτων Η/Υ (Windows, εφαρμογών Microsoft Office, εφαρμογών διαδικτύου κ.λπ.)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Τζένη Ψυχογιού (τηλ. 2310-474580, e-mail: j.psihogiou@ihu.edu.gr(link sends e-mail)).

Η υποβολή αιτήσεων παρατείνεται έως τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 14.30.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.ihu.edu.gr 

 

Πηγή: career.duth.gr

Μενού