Θέση Εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 125

o-JOB-INTERVIEW-facebookΟ Ειδικός Λογαριασµός Κονδυλίων Έρευνας του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύµατος Πειραιά Τεχνολογικού Τοµέα (Α.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ Τ.Τ.), µε την υπ΄ αριθµ.: 26/22-09-2016 (Θέµα 16ο ) Πράξη της Επιτροπής Ερευνών στα πλαίσια του έργου µε τίτλο, «TILOS_ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» το οποίο χρηµατοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στα πλαίσια του ΗΟRIZON 2020 – Προγράµµατα για την Έρευνα και την Καινοτοµία – Grant Agreement No 646529, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει σύµβαση µίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για ένα (1) άτοµο και καλεί τους ενδιαφερόµενους να υποβάλουν πρόταση στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού Τ.Ε.
– Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών στον τοµέα της ενέργειας
– Αποδεδειγµένη εµπειρία στην ανάπτυξη υπολογιστικού κώδικα
– Ερευνητική εµπειρία – Αποδεδειγµένο ερευνητικό έργο στα Υβριδικά Συστήµατα που µπορεί να αποδεικνύεται και από επιστηµονικές ανακοινώσεις/δηµοσιεύσεις

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την κα. Κωνσταντίνα Ανδρουλάκη στο τηλέφωνο: 210-5381565.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://elke.teipir.gr 

 

 

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Διδάσκοντα στο Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ.
Προηγούμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Κοινωνικό Λειτουργό στο Χαμόγελο του Παιδιού (Χαλκίδα)
Μενού