Θέση Εργασίας στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 121

JOBSVELOSΟ Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίας υπ’ αριθμ. 338/26-07-2016 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «ERASMUS + ΚΑ1.2016 Μαθησιακή Κινητικότητα Φοιτητών και Προσωπικού του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου» με κωδικό ΚΑ 9-16, το οποίο χρηματοδοτείται από το ΙΚΥ, (Ευρωπαϊκή Ένωση) ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με ένα (1) άτομο με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας των εργασιών του ανωτέρου προγράμματος. Η θέση αφορά στην υποστήριξη της κινητικότητας των φοιτητών του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Πιο συγκεκριμένα, ζητείται ένας (1) κάτοχος πτυχίου κατηγορίας ΠΕ Διοικητικών ή/και Οικονομικών Επιστημών με σύμβαση μίσθωσης έργου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Να είναι πτυχιούχοι ΠΕ Διοικητικών ή/και Οικονομικών Επιστημών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),
– Να έχουν αποδεδειγμένη γνώση λογισμικών γραφείου (επεξεργασία κειμένου, στατιστικά φύλλα, βάσεις δεδομένων),
– Να έχουν πιστοποιημένη άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,
– Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, 176.71 Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://elke.hua.gr 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο
Προηγούμενο άρθρο
Θέση Εργασίας για Διδάσκοντα στο Τ.Ε.Ι. – Α.Μ.Θ.
Μενού