Θέσεις Εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Ηπείρου

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 161

Job interview recruitmentH Επιτροπή Εκπαίδευσης & Ερευνών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Ηπείρου (ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ), λαμβάνοντας υπόψη τις υποχρεώσεις του ΤΕΙ Ηπείρου για την υλοποίηση του υποέργου 5 «Ποιοτική και ποσοτική ανάλυση των εισροών των αποστραγγιστικών τάφρων στον Αµβρακικό και συμβολή τους στην ανάπτυξη της ανοξικής ζώνης» της πράξης «Η Ανοξική Ζώνη του Αμβρακικού Κόλπου: Αποτύπωση, Επιπτώσεις και Διαχείριση» με κωδικό ΕΛΚΕ 10712, που υλοποιείται στο πλαίσιο του ΕΟΧ 2009-2014 ΣΑΕ «075/8» Ενάριθμος – κωδικός αριθμός Πράξης: 2015ΣE07580014) και υπεύθυνο τον Δρ. Τσιρογιάννη Ιωάννη, Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, προβαίνει στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για υποβολή προτάσεων προς σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου δύο (2) Ερευνητών – Συνεργατών για τις ανάγκες του ανωτέρω υποέργου.

Θέση Α:
Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ (Πανεπιστημίου)
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών γεωπονικής κατεύθυνσης σε αντικείμενο σχετικό με την φυτοπροστασία
– Προϋπηρεσία κατά προτίμηση σε αντικείμενα σχετικά με διαχείριση εισροών – εκροών στη γεωργία με έμφαση στις φυτοπροστατευτικές ουσίες.
– Οι άρρενες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις

Θέση Β:
Απαιτούμενα Προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ (Πανεπιστημίου)
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών γεωπονικής κατεύθυνσης σε αντικείμενο σχετικό με την εδαφολογία
– Προϋπηρεσία κατά προτίμηση σε αντικείμενα σχετικά με διαχείριση εισροών – εκροών στη γεωργία με έμφαση στη λίπανση και τα εδαφοβελτιωτικά.
– Οι άρρενες υποψήφιοι να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 26810-50249/50038.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://research.teiep.gr 

 

 

Πηγή: career.duth.gr

Μενού