ΑΣΕΠ: Στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η προκήρυξη 2E/2016 για 30 μόνιμους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 150

asep-774x320-620x320Απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 2E/2016 Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος του ΑΣΕΠ, που αφορά στην επιλογή τριάντα (30) μελών στην Αρχή Εξέτασης Προδικαστικών Προσφυγών (ΑΕΠΠ) με θητεία πέντε ετών, σύμφωνα με το ν. 4412/2016 και το άρθρο 19 του ν. 2190/1994 ως ισχύει.

Οι θέσεις της ως άνω Πρόκλησης είναι: 30 Νομικοί (με εξειδίκευση στις δημόσιες συμβάσεις) με πενταετή θητεία (κατά την πρώτη εφαρμογή του νόμου 4412/2016, μετά την απόφαση επιλογής των 30 μελών, κληρώνονται 10 μέλη τα οποία διορίζονται για θητεία 3 ετών).

Απαιτούμενα προσόντα

Πτυχίο ή δίπλωμα Τμήματος Νομικής ΑΕΙ ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας.

Διδακτορικό δίπλωμα στη Νομική Επιστήμη (δίκαιο ανταγωνισμού, ευρωπαϊκό δίκαιο, εμπορικό δίκαιο, αστικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο) και πενταετής εμπειρία στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων ή Μεταπτυχιακός τίτλος στη Νομική Επιστήμη (δίκαιο ανταγωνισμού, ευρωπαϊκό δίκαιο, εμπορικό δίκαιο, αστικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο) και αντίστοιχη διετής εμπειρία και πενταετής εμπειρία στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων ή Εμπειρία τουλάχιστον τεσσάρων ετών μετά την απόκτηση του βασικού τίτλου σπουδών σε νομικά θέματα (δίκαιο ανταγωνισμού, ευρωπαϊκό δίκαιο, εμπορικό δίκαιο, αστικό δίκαιο, διοικητικό δίκαιο, διεθνές δίκαιο) και μια (1) τουλάχιστον δημοσίευση ή επιστημονική ανακοίνωση σε θέμα σχετικό με τις δημόσιες συμβάσεις και πενταετής εμπειρία στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων.

Για όλες τις θέσεις απαιτείται η άριστη ή η πολύ καλή γνώση της Αγγλικής ή Γαλλικής ή Γερμανικής (τα σχετικά με την απόδειξη της γνώσης της ξένης γλώσσας αναφέρονται στο ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ της πρόσκλησης.

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δύο στους πέντε κατοίκους της Θεσσαλονίκης κάνουν περικοπές και στη διατροφή
Προηγούμενο άρθρο
Δεκαήμερες δωρεάν διακοπές μέσω ΟΑΕΔ
Μενού