Κινητικότητα: Τι αλλάζει στις προκηρύξεις για τις θέσεις Γενικών Διευθυντών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 143

Με τις διατάξεις του νέου νόμου για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων ορίζεται ότι η προκήρυξη για την πλήρωση θέσεων προϊσταμένων Γενικών Διευθύνσεων διενεργείται με κοινή απόφαση του Υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του οικείου Υπουργού και προκειμένου για Ν.Π.Δ.Δ. του εποπτεύοντος Υπουργού, αντί της προηγούμενης πρόβλεψης περί προκήρυξης που εκδίδεται από τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κατόπιν αιτήματος του οικείου φορέα.

Αυτό ορίζει η πρόσφατη σχετική εγκύκλιος που εξέδωσε το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, στην οποία σημειώνεται ότι κατά τα λοιπά με την ίδια απόφαση καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις συμμετοχής στη διαδικασία της επιλογής τηρουμένων των όρων των άρθρων 84 και 85 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως ισχύει.

Σε νέα εγκύκλιο θα παρασχεθούν οι απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τη μορφή και το περιεχόμενο των προκηρύξεων καθώς και για κάθε άλλο σχετικό ζήτημα αναφορικά με την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων κατ΄ εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 84-86 του Υπαλληλικού Κώδικα (ν. 3528/2007), όπως ισχύει.

Δείτε ολόκληρη την εγκύκλιο ΕΔΩ

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Για ποιους αδιόριστους ΑΣΕΠ «ανοίγουν» θέσεις εργασίας
Προηγούμενο άρθρο
Προσλήψεις μονίμων & εποχικών το 2017 -Ποιες θέσεις ανοίγουν
Μενού