Θέση εργασίας για Πανεπιστημιακό Υπότροφο στο Πανεπιστήμιο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 123

Το Τµήµα ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥ∆ΩΝ του Πανεπιστηµίου Κρήτης, αποφασίζει την πρόσκληση Πανεπιστηµιακού Υποτρόφου, µε σύµβαση ανάθεσης έργου, για τη διεξαγωγή διδασκαλία µαθήµατος του παρακάτω έργου Κ.Α. 4561 µε τίτλο «Υποτροφίες Γεωργίου Ιωάννου και Στυλιανής Κατσαράκη» για το ακαδηµαϊκό έτος 2016-2017 (εαρινό εξάµηνο), σύµφωνα µε τις διατάξεις του άρθρου 29 του Ν.4009/2011. Το ανωτέρω έργο αναλύεται στα εξής παραδοτέα: περιγράµµατα µαθηµάτων, διδασκαλία και βαθµολογίες επίδοσης µαθητών.

– Ανάθεση έργου µπορεί να γίνει σε άτοµα µε ελάχιστο τυπικό προσόν το διδακτορικό δίπλωµα σε συναφές αντικείµενο, µε γνωστικό αντικείµενο «Κοινωνιολογία της Εκπαίδευσης ή Εκπαιδευτική Πολιτική», το οποίο θα τους δίνει την δυνατότητα να διδάξουν στους φοιτητές του Τµήµατος µαθήµατα και σεµινάρια του τοµέα Θεωρίας και Μεθοδολογίας των Κοινωνικών Επιστηµών.

Πληροφορίες παρέχονται στους ενδιαφερόµενους από τη Γραµµατεία του Τµήµατος Μαρία Μουζουράκη, τηλ. 28310 77211 όλες τις εργάσιµες ηµέρες και ώρες.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Αντίστροφη μέτρηση για τις προσλήψεις στο ΕΚΑΒ -Πότε λήγει η προθεσμία
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Ειδικούς Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Μενού