Ειδικευμένοι Ιατροί στη Σουηδία & στη Δανία

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 117

Η εταιρεία Alpha Business & Employment αναζητά:

Γενικούς Ιατρούς για κέντρα υγείας στο κεντρικό άλλα και στο νότιο τμήμα της Σουηδίας. Το εύρος των περιστατικών που θα αντιμετωπίσετε έχει ως στόχο να καλύψει μεγάλο φάσμα περιστατικών, τόσο σε οξεία φάση , αντιμετωπίζοντας επείγοντα περιστατικά, όσο και στην συνεχή παρακολούθηση χρόνιων παθήσεων αναπτύσσοντας σχέση εμπιστοσύνης με τους ασθενής.

Ειδικούς Ψυχιάτρους και Παιδοψυχίατρους τόσο για την Σουηδία όσο και για τη Δανία. Θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε παθήσεις όπως η σχιζοφρένεια, ψυχώσεις, διαταραχές άγχους-προσωπικότητας κ.α. Ευθύνη σας θα είναι η αξιολόγηση και η θεραπεία αυτών των ασθενών καθώς και η εξέλιξη της Κλινικής/Νοσοκομείου

Ουρολόγους για τη Δανία. πρόκειται για ένα προοδευτικό και πρωτοπόρο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με μεγάλη εμπειρία στις λαπαροσκοπικές -ουρολογικές εγχειρήσεις με την βοήθεια της ρομποτικής.

Προσφέρονται:
Ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών ανάλογα με την εμπειρία + υπερωρίες.
Οικονομική βοήθεια και υποτροφία για την εκμάθηση της γλώσσας εφόσον έχει εξασφαλιστεί θέση εργασίας (σε περίπτωση ζευγαριού βοηθάμε και τον/την σύζυγο ακόμα και αν δεν είναι ιατρός).
Βοήθεια για την εγγραφή σας ως ειδικός ιατρός στην Σουηδία/Δανία.
Οικονομική Βοήθεια κατά την μετεγκατάσταση και συμβουλευτική σε πρακτικά ζητήματα πχ. νηπιαγωγείο ή σχολείο του παιδιού.

Η Σκανδιναβία σας προσφέρει ένα καλά οργανωμένο και λειτουργικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στο οποίο υπάρχουν κονδύλια που καλύπτουν μαθήματα για έρευνα εκπαίδευση και για συνέδρια. Οι συνθήκες εργασίας είναι ακριβώς ίδιες με τους Σκανδιναβούς πολίτες. Το κλίμα εργασίας με τους συναδέλφους είναι ανοιχτό και ηθικό.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στείλτε το βιογραφικό σας στα αγγλικά alpha.employment@outlook.com

 

 

Πηγή;career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
5 άτομα με Σύμβαση Μίσθωσης Έργου στο Eθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στην Ανώνυμη Εταιρεία Διώρυγας Κορίνθου (Α.Ε.ΔΙ.Κ.)
Μενού