Πολάκης: Σύντομα 3.600 προσλήψεις στο χώρο της υγείας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 152

Το αμέσως επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η πρόσληψη 3.600 ατόμων, όλων των ειδικοτήτων στο χώρο της υγείας, εξήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας σε ανοιχτή εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στον Κολωνό με θέμα «Αριστερή Διακυβέρνηση – Μεταρρυθμίσεις στην Υγεία».

Ο κ. Πολάκης μιλώντας για την πολιτική της κυβέρνησης  στον χώρο της υγείας, είπε ότι αυξήθηκε κατά 300 εκατομμύρια η κρατική δαπάνη για υγειονομική περίθαλψη και σημείωσε ότι έως σήμερα έχουν προσληφθεί 6.256 άτομα όλων των ειδικοτήτων και μαζί με τις προσλήψεις 3600 ατόμων, θα αγγίξουν τις 10.000.

Ταυτόχορνα ο υπουργός σημείωσε ότι σύντομα θα αποκαλυφθούν και άλλα σκάνδαλα στο ΚΕΕΛΠΝΟ και πρόσθεσε ότι η εξεταστική επιτροπή που θα συσταθεί θα ξεκινήσει την έρευνα από το 1997.

Κάνοντας απολογισμό των δύο χρόνων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο κ. Πολάκης
αναφέρθηκε στα 630 εκατομμύρια που έδωσε η κυβέρνηση στους χαμηλοσυνταξιούχους, στα σχολικά γεύματα και την ενίσχυση των ειδικών σχολείων, στην αποκατάσταση αδικιών στην ΕΡΤ, και στις ρυθμίσεις για τις καθαρίστριες και τους σχολικούς φύλακες.

«Η αξιολόγηση θα κλείσει – και θα κλείσει χωρίς ούτε ένα ευρώ πρόσθετη λιτότητα μετά το 2019. Δεν θα έχουμε κανένα νέο μέτρο έως το 2018, θα μπούμε στην ποσοτική χαλάρωση και θα προχωρήσει η ρύθμιση των μεσοπρόθεσμων μέτρων για το χρέος» δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης,

Ο αν. υπουργός επιτέθηκε για άλλη μια φορά στα μέσα ενημέρωσης, τα οποία όπως είπε, «δεν παρουσιάζουν την πραγματικότητα» αλλά «δείχνουν μόνο μαυρίλα και καταστροφή».

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Από σήμερα καταβάλλονται οι συντάξεις Απριλίου – Την άλλη εβδομάδα οι επικουρικές
Προηγούμενο άρθρο
24.000 καταναλωτές έλυσαν online τα προβλήματα σε ηλεκτρονικές αγορές
Μενού