Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 162

Εταιρείες στην Ελλάδα ζητούν μηχανικούς: 

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία για έργο στην Κώ. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης KOS στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail).

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία για έργο στην περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης THES στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός (ΑΕΙ/ΤΕΙ) με εμπειρία σε κατασκευαστικά έργα σε θέση Τεχνικού και Συντονιστή Ασφαλείας, για συνεργασία σε έργο στην περιοχή Αττικής. Αποστολή βιογραφικών με κωδικό θέσης ΑΤΤ στο info@tzovaras.gr(link sends e-mail).

Το Τεχνικό Γραφείο ΧΩΡΟΤΕΧΝΟ με έδρα το Περιστέρι Αττικής, που δραστηριοποιείται κυρίως στο χώρο των μελετών κτιριακών έργων, προβαίνοντας στη διεύρυνση της ομάδας εργασίας του, αναζητεί Αρχιτέκτονα ή Πολιτικό Μηχανικό (ΑΕΙ/ΤΕΙ), με γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων (ΤΕΚΤΟΝ, Autocad). Αποστολή Βιογραφικών: jobs@xwrotexno.gr(link sends e-mail)

Η ΜΕΝΤΩΡ ζητά συνεργάτη ως ασφαλιστικό πραγματογνώμονα για την Αθήνα, διπλωματούχο Μηχανολόγο Μηχανικό, με ελάχιστη 3ετή εμπειρία, άριστα αγγλικά & Office, δυνατότητα μετακινήσεων, ΤΠΥ & ΙΧΕ. CV: jobs@mentor-sa.gr(link sends e-mail)

Ζητείται από τεχνική εταιρεία Πολιτικός Μηχανικός με σχετική εμπειρία για την εκτέλεση έργων της εταιρείας στην Νεάπολη Λακωνίας Τηλ 210 6745885 email:ktiriotechniki@gmail.com(link sends e-mail)

Μελετητική Εταιρία ζητά Τοπογράφους Μηχανικούς και Μηχανικούς Τοπογραφίας & Γεωπληροφορικής Τεχνολογικής Εκπαίδευσης για ενασχόληση με μελέτες Κτηματολογίου. Αποστολή Βιογραφικών και συστατικών επιστολών στο e-mail: doxiadis@doxiadis.com(link sends e-mail) ή στο φαξ: 2106246399 υπόψη κας Στεφάνου.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Πληροφοριακών Συστημάτων του Ε.Κ. “Αθηνά”
Προηγούμενο άρθρο
826 προσλήψεις-«εξπρές» σε Δήμους, ΔΕΚΟ, Υπουργεία – Ποια είναι τα κριτήρια
Μενού