Θέση εργασίας για Στέλεχος για Αναζήτηση Πόρων στο «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» (Αθήνα)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 131

Το «Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού» ζητάει:
– Στέλεχος για Αναζήτηση Πόρων

Απαιτούμενες γνώσεις – προσόντα:
– Πτυχίο Α.Ε.Ι. ή Τ.Ε.Ι., CSR, πωλήσεις, marketing, communications, PR και τουλάχιστον 2ετής επαγγελματική εμπειρία στην αναζήτηση πόρων (fundraising).
– Άριστη γνώση Αγγλικών και Ελληνικών στον γραπτό και στον προφορικό λόγο.
– Άριστη γνώση MS Office programs (Excel, Word, Powerpoint), Softone και διαδικτύου, επιπλέον γνώσεις σε υπολογιστές και νέες τεχνολογίες για δημιουργία και κάλυψη προωθητικών ενεργειών και εκστρατειών του δικτύου θα θεωρεί ως σημαντικό πρόσθετο προσόν.
– Μεγάλη ευχέρεια στη συχνή παραγωγή κειμένων για δημιουργία αναρτήσεων σε media, blogs, e-mail campaigns, social media channels κ.λπ.
– Ανεπτυγμένη ικανότητα επικοινωνίας, άνεση στις δημόσιες σχέσεις και ευχέρεια λόγου και παρουσιάσεων μπροστά σε κοινό για την προβολή του έργου του δικτύου.
– Οργανωτικό, συνεπές στέλεχος με στρατηγική σκέψη, ικανότητα χειρισμού διαφορετικών θεμάτων παράλληλα, ικανότητα στην εξεύρεση λύσεων και στην αντιμετώπιση προβλημάτων με περιορισμένους πόρους, προσαρμοστικότητα, ικανότητα να αποδίδει σε συνθήκες πίεσης, ικανότητα εργασίας σε ομάδα.
– Εργασιακή και/ή εθελοντική εργασία προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, καθώς και γνώση του χώρου των Μ.Κ.Ο. θα εκτιμηθεί ως πρόσθετο προσόν.

“Περισσότερες Πληροφοριές”

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργάσιας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Eθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας
Μενού