Θέσεις Εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 167

Εταιρίες στην Ελλάδα ζητούν μηχανινούς: 

Αρχιτέκτων 5ετούς εμπειρίας, με γνώση Autocad, φωτορεαλισμού, ΝΟΚ, εμπειρία στην ετοιμασία και διεκπεραίωση φακέλλου για έκδοση άδειας δόμησης καθώς και των διαδικασιών υπαγωγής στον Ν.4178/2013, ζητείται για εξωτερική συνεργασία από τεχνική-κατασκευαστική εταιρεία στην Αττική. Αποστολή βιογραφικών στο : th.grouspas@gmail.com(link sends e-mail)

Τεχνική εταιρεία μελετών κατασκευών αλουμινίου στο Χαλάνδρι αναζητά αρχιτέκτονα μηχανικό με εμπειρία σε μελέτες εφαρμογής, πολύ καλή γνώση Autocad και εξοικείωση με αγγλική τεχνική ορολογία. Αποστολή βιογραφικών: michalis.raftopoulos@alustet.com(link sends e-mail)

Τεχνικη εταιρεια με εδρα την Αθηνα ζητα μηχανολογο-μηχανικο με εμπειρια 1(ενος)ετους σε οικοδομικα-βιομηχανικα εργα. Αποστολη βιογραφικων arkatconstructions@gmail.com(link sends e-mail)

Από Μελετητικό Γραφείο στην περιοχή της Βοιωτίας -Φωκίδας ζητούνται Πολιτικοί Μηχανικοί με γνώση Sofistik σε έργα γεφυροποιίας για πλήρη ή μερική απασχόληση. Βιογραφικά αποστέλλονται στο bridgedesigngr@gmail.com(link sends e-mail)

Ζητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με εμπειρία σε μελέτες, με άριστη γνώση Αγγλικών καθώς και του σχεδιαστικού πακέτου AUTOCAD. Επιθυμητή η καλή γνώση του REVIT. Δυνατότητα ολιγοήμερων μεταβάσεων στο εξωτερικό. Παρακαλούμε αποστείλατε βιογραφικά στην ηλ. διεύθυνση info@kion-arch.gr(link sends e-mail)

Αναζητούμε Revit expert! Το αρχιτεκτονικό γραφείο “Creative Architects”, αναζητά αρχιτέκτονα για πλήρη απασχόληση.Προσόντα: 2 χρόνια εμπειρίας. Καλή γνώση των προγραμμάτων: Revit, AutoCAD, 3D Studio Max, Vray (ή παρόμοιο) και Adobe Photoshop. Στείλτε μας το portfolio και το cv σας στο atelier@creative-architects.com(link sends e-mail) c/o Αλεξάνδρα Δαλιάνη

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Ειδικοί Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου
Προηγούμενο άρθρο
Τι αλλάζει στις συντάξεις των αγροτών που συνεχίζουν να εργάζονται
Μενού