Θέση εργασίας στο Α.Π.Θ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 263

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Προώθηση της διείσδυσης της διανεμημένης παραγωγής από φωτοβολταϊκά με εφαρμογή αποθήκευσης ενέργειας για όλους», που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, με επιστημονικά υπεύθυνο τον κ. Γρηγόρη Παπαγιάννη, Καθηγητή του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΑΠΘ προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο για συνολικό διάστημα έως τις 31/10/2018 και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής με αντίστοιχη αναπροσαρμογή του ποσού, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου Ηλεκτρολόγου Μηχανικού και Μηχανικού Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.
– Πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (Γ1/C1).
– Εμπειρία τουλάχιστον 18 μηνών σε ευρωπαϊκά ή/και συγχρηματοδοτούμενα έργα στο αντικείμενο μοντελοποίησης και ανάλυσης συστημάτων ηλεκτρικής ενέργειας.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στον επιστ. Υπεύθυνο Καθ. Γ. Παπαγιάννη τηλ. 2310- 996388 e-mail: gpapagia@auth.gr(link sends e-mail),ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994009 και 994026.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Ερευνητή Β’ ή Γ’ Βαθμίδας στο Ινστιτούτο Υπολογιστικών Μαθηματικών του ΙΤΕ
Προηγούμενο άρθρο
Έλληνες γιατρούς ζητούν 30 κορυφαίες ιατρικές σχολές στο εξωτερικό
Μενού