Θέση εργασίας στο Α.Π.Θ.

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 786

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΕΛΚΕ ΑΠΘ) στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Εφαρμογή καινοτόμων συγκοινωνιακών λύσεων χαμηλού ανθρακικού αποτυπώματος σε πόλεις της Μεσογείου», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από Εθνικούς Πόρους, στα πλαίσια του προγράμματος MED OPERATIONAL PROGRAMME 2014-2020, με επιστημονικά υπεύθυνη την κα Μελέτη Χαρίκλεια, Επίκουρη Καθηγήτρια του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ, προτίθεται να αναθέσει σε ένα (1) άτομο και σε περίπτωση παράτασης του έργου μέχρι τη λήξη αυτής, με σύμβαση μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Πανεπιστημίου Οικονομικών ή Κοινωνικών Επιστημών της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής.
– Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας (C2/Γ2).
– Τουλάχιστον καλή γνώση της ιταλικής γλώσσας (Β2)
– Γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα α) επεξεργασίας κειμένων, β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
– Τουλάχιστον διετή αποδεδειγμένη εμπειρία στην υλοποίηση, διαχείριση και στον συντονισμό έργων (συγχρηματοδοτούμενων / ερευνητικών / ευρωπαϊκών προγραμμάτων).

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται τηλεφωνικά στο 2310- 998992 (κα Χ. Μελέτη, Επιστημονικώς Υπεύθυνη) ενώ για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποβολής πρότασης μπορούν να απευθύνονται στον ΕΛΚΕ ΑΠΘ στα τηλέφωνα 2310- 994082.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας για διδάσκοντες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μενού