Πρόσκληση Υπουργείου Υγείας για θέσεις Αγροτικών Ιατρών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 153

Την Πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων ιατρών υπηρεσίας υπαίθρου (υπόχρεων και επί θητεία) στα Π.Ε.Δ.Υ-Κέντρα Υγείας, Π.Ε.Δ.Υ-Περιφερειακά Ιατρεία, Π.Ε.Δ.Υ-Ειδικά Περιφερειακά Ιατρεία, Π.Ε.Δ.Υ-Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία και Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας, ανακίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Ως ημερομηνία έναρξης υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 6η Ιουνίου 2017. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται η 19η Ιουνίου 2017. Αιτήσεις και απαιτούμενα δικαιολογητικά που θα κατατεθούν μετά την 19η Ιουνίου είναι εκπρόθεσμα και δεν λαμβάνονται υπόψη.

Ιατροί που είχαν συμμετάσχει σε Προκήρυξη ή Πρόσκληση Ενδιαφέροντος του Υπουργείου Υγείας από το 2011, καταθέτουν αίτηση χωρίς τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκτός κι αν τα δικαιολογητικά ήταν ελλιπή, τα οποία και συμπληρώνουν).

Απαραίτητη προϋπόθεση σε αυτή την περίπτωση είναι η σαφής αναφορά στην προκήρυξη ή πρόσκληση ενδιαφέροντος που είχε λάβει μέρος ο υποψήφιος (στην οποία και είχε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά), καθώς και σε ποια κατηγορία ιατρών (υπόχρεων ή επί θητεία) έχει συμμετάσχει.

Σε διαφορετική περίπτωση ο υποψήφιος ιατρός υποχρεούται να καταθέσει εκ νέου όλα τα δικαιολογητικά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι ιατροί υπόχρεοι υπηρεσίας υπαίθρου και οι ιατροί επί θητεία. Οι υπόχρεοι ιατροί υπηρεσίας υπαίθρου προηγούνται των επί θητεία.

Ιατροί που υπηρετούν με παράταση θητείας έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην πρόσκληση ενδιαφέροντος. Για περισσότερες πληροφορίες για τις θέσεις και το το έντυπο της αίτησης διαβάστε στο Πρόσκληση ενδιαφέροντος για Ιατρούς στα ΠΕΔΥ- ΠΙ – ΕΠΙ και ΓΝ

ΠΗΓΗ: diorismos.gr

Μενού