Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 483

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με την με αρ. 763/Θ.33ο/28.06.2017 Πράξη της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΟΑΤ4691Ο3-3ΤΨ, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει δύο (2) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «TAPPS, Trusted Apps for open CPS, EU Horizon 2020», (κωδ. έργου: 80241), το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (στο πλαίσιο του προγράμματος Έρευνας και Καινοτομίας HORIZON 2020).

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχιούχος Πληροφορικής ή κάτοχος Διπλώματος στη Μηχανική Η/Υ ή Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
– Μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην Πληροφορική.
– Εμπειρία σε θέματα σε θέματα ανάπτυξης οδηγών και OS ενσωματωμένων συστημάτων με επεξεργαστές ARM και μικροελεγκτές M4/M7 STM32 MCUs.

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχιούχος Πληροφορικής ή κάτοχος Διπλώματος στη Μηχανική Η/Υ ή Πτυχιούχος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών.
– Εμπειρία σε θέματα σε θέματα σχεδίασης κυκλωμάτων με χρήση High-level Synthesis.

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Επιστημονικά Υπεύθυνος: κος Γεώργιος Κορνάρος στ τηλ.: 2810 379868 και στο email: kornaros@ie.teicrete.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Προηγούμενο άρθρο
Προκηρύξεις για 262 θέσεις εργασίας στον ευρύτερο δημόσιο τομέα (Τελευταία Ενημέρωση 7/7/2017)
Μενού