Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 221

H Σχολή Οικονομίας, Διοίκησης και Νομικών Επιστημών του ΔΙ.ΠΑ.Ε., στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών “MSc in Sustainable Agriculture and Business” καλεί επιστήμονες, που πληρούν τους όρους του άρθρου 5 παρ. 1 του ν. 3685/2008, κατόχους διδακτορικού τίτλου και ειδικούς στα αντίστοιχα γνωστικά αντικείμενα, με αποδεδειγμένη εμπειρία διδασκαλίας στην αγγλική γλώσσα, να εκδηλώσουν το καταρχήν ενδιαφέρον τους για διδασκαλία των ακόλουθων μαθημάτων κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, [υπό τις προϋποθέσεις υλοποίησης της λειτουργίας του ως άνω Π.Μ.Σ., της διεξαγωγής των αντίστοιχων μαθημάτων και της επιλογής τους]. Συνεκτιμώμενο προσόν για την επιλογή, θεωρείται η προηγούμενη εμπειρία των υποψηφίων στη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και διδασκαλίας.

Τα γνωστικά αντικείμενα / μαθήματα του Π.Μ.Σ. “MSc in Sustainable Agriculture and Business” για το χειμερινό εξάμηνο είναι τα ακόλουθα:
– Βιολογικό Περιβάλλον (The Biological Environment)
– Εδαφικές Διεργασίες (Soil Processes)
– Ολοκληρωμένη Διαχείριση Ασθενειών (Integrated Disease Management)
– Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αρθροπόδων (Integrated Management of Arthropods)
– Εμπόριο Γεωργικών Προϊόντων και Αγορές (Agri-product Trade and Markets)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Αγγελική Χαλκιά (τηλ. 2310 807526, fax: 2310 474520, email: a.chalkia@ihu.edu.gr(link sends e-mail)).

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Διδάσκοντες με το Π.Δ. 407/80 στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Μενού