Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 192

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς:

Απο την Εξ.Υ.Π.Π. Tzovaras Group of Engineers, ζητείται για συνεργασία Μηχανολόγος / Ηλεκτρολόγος Μηχανικός , με τουλάχιστον 2 χρόνια απο την κτήση του πτυχίου για ΑΕΙ και 5 χρόνια απο ΤΕΙ αντίστοιχα, για κάλυψη ωρών Τεχνικού Ασφαλείας σε επιχείρηση, στην περιοχή της Εύβοιας. Αποστολή βιογραφικών στο info@tzovaras.gr (link sends e-mail) με κωδικό θέσης EV.

Απο την Εξ.Υ.Π.Π. Tzovaras Group of Engineers, ζητούνται για συνεργασία Μηχανικοί Πολιτικοί / Μηχανολόγοι / Ηλεκτρολόγοι, με απαραίτητη ελάχιστη εμπειρία τα 5 έτη σε θέση Τεχνικού ή/ και Συντονιστή Ασφαλείας σε κατασκευαστικά έργα και δυνατότητα μετακίνησης (εντός και εκτός Ελλάδος). Θα θεωρηθούν ως επιπλέον προσόν οι πιστοποιήσεις IOSH και NEBOSH. Αποστολή βιογραφικών στο info@tzovaras.gr (link sends e-mail) με κωδικό θέσης ΥΕΑ.

Από Αρχιτεκτονικό Γραφείο, ζητειται συνεργάτης με όρεξη για δουλειά. Επίβλεψη εξοχικών κατοικιών υψηλών προδιαγραφών. Μηχανικός ή Δομικών Έργων η εμπειρία σε παρόμοια ιδιωτικά έργα είναι απαραίτητη. Εργασία εκτός Αθηνών 2-3 ημέρες την εβδομάδα, εργοτάξια στην Αθήνα και μερική απασχόληση στο γραφείο. Επικοινωνία – βιογραφικά: info@kontodimas.com (link sends e-mail)

Εταιρεία εκτίμησης ακίνητων ζητά αγρονόμο τοπογράφο μηχανικό με γνώσεις autocad και gis για τη στελέχωση του τεχνικού τμήματος της εταιρείας Αθήνα και Ηράκλειο Κρήτης αποστολή βιογραφικών στο email: lampiriandreas@gmail.com (link sends e-mail)

Τεχνικό γραφείο με έδρα την Αθήνα, αναζητά αρχιτέκτονα μηχανικό για πλήρη απασχόληση, με ικανότητα στη σύνθεση και άριστη γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων Autocad, Sketch Up, 3DS Μax, Vray, Adobe Photoshop,InDesign,Illustrator. Η εργασιακή εμπειρία και γνώσεις ΝΟΚ θα εκτιμηθούν. Παρακαλούμε να αποστείλετε τα βιογραφικά σας και ενδεικτικό δείγμα δουλειάς στο morpho.cv@gmail.com (link sends e-mail)

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού