Θέσεις Εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 195

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς:

Ζητείται μηχανικός από Τεχνική Εταιρεία στην Καλαμάτα για τη στελέχωση του τμήματος δημοπρασιών, με εμπειρία στα κάτωθι προαπαιτούμενα: Προετοιμασία φακέλου συμμετοχής διαγωνισμού δημοσίων έργων. Κοστολόγηση εκτέλεσης δημοσίων έργων. Σύνταξη λογαριασμών και ΑΠΕ δημοσίων έργων. Αλληλογραφία με τις υπηρεσίες κατά την εκτέλεση του έργου. Αποστολή βιογραφικών: info@dimopoylosate.gr(link sends e-mail)

Ζητειται Σχεδιαστής/τρια με γνώσεις Autocad (2D, 3D) ως εξωτερικός συνεργάτης για δημιουργία αρχιτεκτονικών κατόψεων Ν.Ο.Κ. και Ν. 4178/13, όπως και βοήθεια σε προμετρήσεις-επιμετρήσεις κατοικιών εντός Αττικής. περιοχή αναζήτησης βορεια προαστια Αττικης. Εmail επικοινωνίας: etsafos@yahoo.gr(link sends e-mail)

Από εταιρεία μεταλλικών κατασκευών που εδρεύει στο 8ο χλμ Σπάρτης – Γυθείου ζητείται Μηχανολόγος ή Ηλεκτρολόγος Μηχανικός για εργασία. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλ. 2731044760 ή με το κινητό 6936975542 με τον κο Μανώλη. Βιογραφικά μπορείτε να αποστείλετε στο email της εταιρείας : blaxakisbiomek@gmail.com(link sends e-mail) ή στο FAX 2731044694.

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις Εργασίας στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας (Πάτρα)
Προηγούμενο άρθρο
Θέση εργασίας για Καλλιτεχνικό Διευθυντή στη Δημόσια Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά “ΊΡΙΣ”
Μενού