Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Εμπορίου & Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 161

Το Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρώπινου Δυναμικού (Ε.Ι.Ε.Α.Δ.) και οι συμμετέχοντες σε Ένωση υπό το Ε.Ι.Ε.Α.Δ. φορείς: Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), ΚΕΚ ΙΝΕ ΓΣΕΕ, Ινστιτούτο Εμπορίου & Υπηρεσιών (ΙΝ.ΕΜ.Υ.) της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (Ε.Σ.Ε.Ε.), Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΚΑΕΛΕ Ε.Σ.Ε.Ε.), Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ), ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ, Αναπτυξιακή Καρδίτσας και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας –ΕΛΚΕ, ανέλαβαν την υλοποίηση της Πράξης: «Ενέργειες που αφορούν απολύσεις από την επιχείρηση με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ» στον κλάδο 47 της NACE ΑΝΑΘ. 2 (Λιανικό Εμπόριο, εκτός από το εμπόριο μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσυκλετών) στις επιπέδου NUTS 2 Περιφέρειες της Κεντρικής Μακεδονίας (EL12) και της Θεσσαλίας (EL14) – EGF/2015/011 GR/Supermarket Larissa», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσαρμογής στην Παγκοσμιοποίηση (ΕΤΠ) περιόδου 2014-2020.

Οι ενδιαφερόμενοι στο πλαίσιο της παρούσας εκδήλωσης ενδιαφέροντος, θα πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον τα παρακάτω προσόντα:
– Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ελληνικού πανεπιστημιακού ιδρύματος (ΑΕΙ- ΑΤΕΙ) ή ισότιμου αναγνωρισμένου (από τα αρμόδια όργανα) τίτλου σχολής του εξωτερικού.
– Επαγγελματική – εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε τομείς σχεδιασμού, οργάνωσης, διαχείρισης και παρακολούθησης συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων & έργων.

Για τυχόν διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα. Ηλέκτρα Παύλου (e-mail: epavlou@esee.gr(link sends e-mail)).

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.inemy.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας
Προηγούμενο άρθρο
186 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Μενού