Θέση εργασίας Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 174

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, σύμφωνα με την απόφαση της συνεδρίασης υπ’ αριθμ. 372/18-07-2017 της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών, στο πλαίσιο του Προγράμματος με τίτλο: «Συγκριτική μελέτη της επίδρασης της φόρτισης γλυκόζης στη δραστικότητα αιμοπεταλίων νέων υγιών εθελοντών φυσιολογικού σωματικού βάρους και νέων υγιών υπέρβαρων/παχύσαρκων εθελοντών», με κωδικό ΚΕ 382, ενδιαφέρεται για την επιλογή και συνεργασία με ένα (1) άτομο με σύμβαση έργου με σκοπό την υποστήριξη της λειτουργίας του ανωτέρω προγράμματος. Πιο συγκεκριμένα, ζητείται ένας (1) απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τμήματος Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων.

Απαραίτητα προσόντα:
– Να είναι απόφοιτος Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου, Τομέα Κοινωνικών Υπηρεσιών, Τμήματος Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων της ημεδαπής ή ισότιμου τίτλου της αλλοδαπής (με ισοτιμία ΔΟΑΤΑΠ),
– Να έχουν αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον τριών (3) ετών στην υλοποίηση ή υποστήριξη ερευνητικών προγραμμάτων,
– Οι άρρενες να έχουν τακτοποιημένες τις στρατιωτικές υποχρεώσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στην κ. Μ. Μαλλίδου, από 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.- από Δευτέρα έως Παρασκευή- Ελ. Βενιζέλου 70, ΤΚ 176 71, Καλλιθέα και στο τηλ. 210-9549265.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού