Τέσσερις διαγωνισμοί για 1.029 μόνιμους μέχρι τέλος του έτους

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 206

Ένα βήμα πριν από τη δημοσίευση είναι τέσσερις διαγωνισμοί του Δημοσίου μέσω των οποίων θα γίνουν 1.029 προσλήψεις για μόνιμο προσωπικό. 

Ήδη δύο από αυτούς τους διαγωνισμούς, για τη ΔΕΗ και το υπουργείο Πολιτισμού, αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στον Σεπτέμβριο, ενώ οι άλλες δύο προκηρύξεις θα «τρέξουν» τους επόμενους μήνες.

Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκονται οι αιτήσεις για την πρόσληψη 842 μόνιμων και εποχικών σε Δήμους, Τράπεζα της Ελλάδος, ΕΥΑΘ, ΑΔΜΗΕ, Υπηρεσίες Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΕΜΠ.

Οι ειδικότητες με τη μεγαλύτερη ζήτηση είναι: Διοικητικοί, τεχνίτες, οδηγοί, φύλακες, καθαριστές, κ.ά.

Υπουργείο Πολιτισμού

Την πρόσληψη 70 μόνιμων υπαλλήλων έχει αιτηθεί το υπουργείο Πολιτισμού για το επείγον ζήτημα της ανάδειξης και της φύλαξης της ελληνικής πολιτιστικής κληρονομιάς. Το αίτημα αφορά μεταξύ άλλων σε αρχιτέκτονες, αρχαιολόγους, φύλακες καθώς και συντηρητές αρχαιοτήτων και έργων τέχνης σε μουσεία.

ΔΕΗ

Προκήρυξη μόνιμου προσωπικού για 26 θέσεις επεξεργάζεται το ΑΣΕΠ αυτή την περίοδο. Το αίτημα έχει σταλεί από την ΔΕΗ πριν από λίγο καιρό και αφορά σε ειδικότητες από τις κατηγορίες Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Σωφρονιστικά Ιδρύματα

Στα σκαριά βρίσκεται νέα προκήρυξη για 633 μόνιμους προκειμένου να στελεχωθούν οι υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνεια και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ειδικότερα τα καταστήματα φυλακών της χώρας. Ανάμεσα στις ειδικότητες που θα καλυφθούν είναι: γιατροί, νοσηλευτές, υπάλληλοι φύλαξης, προσωπικό εξωτερικής φρούρησης, σωφρονιστικοί υπάλληλοι, κ.ά.

ΕΥΔΑΠ

Στα τέλη φθινοπώρου αναμένεται να «τρέξει» η νέα μεγάλη προκήρυξη της ΕΥΔΑΠ για 300 νέους υπαλλήλους με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων: Διοικητικοί, Οικονομικοί, Προγραμματιστές, Χημικοί Μηχανικοί, Μηχανολόγοι Μηχανικοί, Οδηγοί, Ηλεκτρολόγοι, Φύλακες, Αποθηκάριοι, κ.ά.

 

 

 

Πηγή:enikonomia.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Aegean & Ryanair ζητούν 200 άτομα για προσωπικό καμπίνας
Προηγούμενο άρθρο
Οδηγίες για έκδοση πιστοποιητικού ΕΝΦΙΑ
Μενού