Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 217

Το Ινστιτούτο Εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ) στο πλαίσιο της Πράξης «Ενίσχυση των προσόντων και της συλλογικής δράσης των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ» με κωδικό ΟΠΣ 5000928 το οποίο υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση & Διά Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο, θα υλοποιήσει ενέργειες κατάρτισης και κοινωνικής δράσης για την ενίσχυση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που εκπροσωπούνται στη ΓΣΕΕ και της ικανότητας παρέμβασής τους σε συλλογικό επίπεδο.

Απαιτούμενα προσόντα
– Μεταπτυχιακές Σπουδές στον κλάδο του Εργατικού Δικαίου
– Αποδεδειγμένη Επαγγελματική Εμπειρία ως Δικηγόρος σε θέματα συνδικαλιστικής οργάνωσης, συλλογικών διαπραγματεύσεων και ζητήματα εργασιακών δικαιωμάτων.
– Αποδεδειγμένη Διδακτική Εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων σε θέματα εργατικού δικαίου και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
– Αποδεδειγμένη συγγραφική εμπειρία σε ζητήματα που αφορούν τα Εργασιακά και Συνδικαλιστικά Δικαιώματα των Εργαζομένων, τις Ατομικές και Συλλογικές Εργασιακές Σχέσεις και τη συμμετοχή στις Συνδικαλιστικές οργανώσεις.
– Δείγμα εκπαιδευτικού υλικού για μία από τις υποενότητες του Θεματικού Αντικειμένου (4-6 σελίδες).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Καλλέργη Ελένη στο 210-3327714 ή με την κα. Πλατή Μαρία τηλ. 2103327781.

Σχετικός σύνδεσμος:
http://www.inegsee.gr 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Σοφάδων
Μενού