Περισσότερες από 6.667 οι προσλήψεις στους δήμους -Έρχεται πρόσθετη λίστα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 178

Τη δυνατότητα να καταθέσουν νέες αιτήσεις για την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, δίνει το υπουργείο Εσωτερικών, σε όσους δήμους δεν απέστειλαν έγκαιρα στοιχεία.

Η διαδικασία σύμφωνα με πληροφορίες, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας με τις συγκεκριμένες θέσεις να προστίθενται στις 6.667, που παρουσίασε αποκλειστικά η aftodioikisi.gr.

H νέα προθεσμία που δίνει το ΥΠΕΣ, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, αφορά δήμους είτε που καθυστέρησαν να προχωρήσουν στην έγκριση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας προκειμένου να δημιουργήσουν νέες οργανικές θέσεις είτε καθυστέρησαν να στείλουν τα αιτήματα τους, στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με αποτέλεσμα να μην περιληφθούν στη τελική λίστα.

Κανένα πρόβλημα με τις επιπλέον προσλήψεις

Ωστόσο πλέον και σε αυτές τις περιπτώσεις οι δήμοι αποκτούν το δικαίωμα να διεκδικήσουν μόνιμο προσωπικό στην υπηρεσία καθαριότητας εφόσον αποστείλουν στοιχεία στο ΥΠΕΣ.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι μετά την δημοσιοποίηση της λίστας, υπήρξαν καταγγελίες εργαζομένων που δήλωναν ότι οι δήμοι τους δεν εμφανίζονταν να έχουν αιτηθεί προσλήψεις.

Έγκυρες πηγές πάντως μας ανέφεραν ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα επιπλέον αιτήματα των δήμων αρκεί να γίνουν εντός της εβδομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι και τα νέα αιτήματα θα εγκριθούν εκ νέου από τον κ. Σκουρλέτη και στη συνέχει αθα περάσουν και από τα γραφεία της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Ολ. Γεροβασίλη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Γ. Χουλιαράκη, όπως έγινε και με τη πρώτη λίστα.

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
ΑΣΕΠ: Σε ΦΕΚ η προκήρυξη 14Κ/2017
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Moυσικούς στο Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμός-Αθλητισμός, Κοινωνική Πολιτική & Προσχολική Αγωγή Δήμου Ελευσίνας
Μενού