Θέσεις εργασίας στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 506

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με τις με αρ. 773/Θ.22ο/04.10.2017 & 775/Θ.07ο/19.10.2017 αποφάσεις της Επιτροπής Ερευνών & Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης οι οποίες και αναρτήθηκαν στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ: Ω1ΠΛ4691Ο3-5ΨΖ & ΑΔΑ: 6ΣΠΘ4691Ο3-5ΥΖ, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει τρείς (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του 2ου Κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς», το οποίο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

Θέση 1-2
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο ΑΕΙ.
– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα.
– Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας
– Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στη διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
– Πτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MSOfficeκαι Internet.
– Εμπειρία χρήσης λογισμικού γραμματειακής υποστήριξης και διαχείρισης φοιτητών

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Σχολής Θετικών Επιστημών.
– Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης σε θέματα πληροφορικής.
– Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα ανάπτυξης και υποστήριξης διαδικτυακών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ακαδημαϊκές κοινότητες.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα διαχείρισης λειτουργικών συστημάτων διακομιστών Unix/Linux/bsd με ειδικές γνώσεις σε τεχνολογίες συστημάτων εικονικών μηχανών (Virtualization) σε περιβάλλον Linux XEN και KVM και σε τεχνολογίες SSL, LDAP, CAS, PKI, Single Sign On, VPN, Shibboleth.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα διαχείρισης πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης OpenEclass και προγραμματισμού δυναμικών ιστοσελίδων και διαχείρισης βάσεων δεδομένων

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Επιστημονικά Υπεύθυνος: κος Εμμανουήλ Κουδουμάς στο τηλ. 2810 379887 και στο email: koudoumas@staff.teicrete.gr(link sends e-mail).

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού