Γραπτός διαγωνισμός για 548 μόνιμους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 304

Μέσω γραπτού διαγωνισμού αναμένται να προσληφθούν 548 μόνιμοι υπάλληλοι για τη στελέχωση και ενίσχυση της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΣΕΠ η νέα μεγάλη προκήρυξη αναμένεται να ανακοινωθεί εντός του Νοεμβρίου και οι αιτήσεις θα «τρέξουν» μέσα στο Δεκέμβριο.

Τις επόμενες μέρες η Ανεξάρτητη Αρχή Επιλογής Προσωπικού αναμένεται να στειλει για ΦΕΚ την προκήρυξη. Στις υπηρεσίες, όπου θα απορροφηθούν οι επιτυχόντες του επικείμενου διαγωνισμού, περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η Κεντρική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, οι Ειδικές Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες και Τελωνεία της χώρας. Οι ειδικότητες που θα ζητηθούν είναι ΠΕ Εφοριακοί και ΠΕ Τελωνιακοί.

Τίτλοι σπουδών

Σε οτι αφορά τα πτυχία και τους τίτλους σπουδών τα οποία πρέπει να προσκομίσουν οι υποψήφιοι, ΠΕ θα πρέπει να περιλαμβάνονται στην εξής λίστα: Πτυχίο ή δίπλωμα Νομικής, Οικονομικών ή Οικονομικής Επιστήμης ή Οικονομικών Επιστη- μών ή Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οι- κονομικών Σπουδών ή Δημοσίων Οικονομικών ή Περιφερειακής και Οικονομικής Ανάπτυξης ή Στατιστικής ή Στατιστικής και Αναλογιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης ή Στατιστικής και Αναλογιστικών − Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών ή Μαθηματικών Εισαγωγική Κατεύθυνση Στατιστικής και Αναλογιστικών-Χρηματοοικονομικών Μαθηματικών ή Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής ή Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ή Λογιστικής Χρηματοοικονομικής και Ποσοτικής Ανάλυσης ή Βιομηχανικής Διοίκησης και Τεχνολογίας ή Ναυτιλιακών Σπουδών ή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Τεχνολογίας και Συστημάτων Παραγωγής ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Διοίκησης Επιχειρήσε- ων και Οργανισμών ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Μάρκετινγκ ή Επιχειρησιακής Έρευνας και Στρατηγικής Πωλήσεων (Marketing) ή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας ή Μάρκετινγκ και Διοίκησης Λειτουργιών ή Δημόσιας Διοίκησης με κατεύθυνση Δημόσιας Οικονομικής ή Δημόσιας Διοίκησης (το οποίο ίσχυε μέχρι το ακαδημαϊκό έτος 1996-1997) ή Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με κατεύθυνση Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σχέσεων. Παράλληλα θα πρέπει να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (α) επεξεργασίας κειμένων, (β) υπολογιστικών φύλλων και (γ) υπηρεσιών διαδικτύου και καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή γερμανικής γλώσσας.

 

 

Πηγή:e-dimosio.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Δύο κληρώσεις τον Νοέμβριο για τη λοταρία αποδείξεων
Προηγούμενο άρθρο
Taxis: Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες, αλλάζουν τα έντυπα των δηλώσεων
Μενού