Θέσεις εργασίας για Υπεύθυνο Έργου στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών& Ερευνών “ΔΙΟΤΙΜΑ”

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 299

Υπεύθυνος/η Έργου

Υποβολή έως: 6/11/2017
Τοποθεσία: Αθήνα
Θέση: Υπεύθυνος/η έργου για πλήρη απασχόληση
Ημερομηνία έναρξης: Άμεσα

Περιγραφή του προγράμματος

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δράσεις που κινούνται σε 3 επιμέρους άξονες: α) οργάνωση και υποστήριξη της συμμετοχής της κοινότητας στην πρόληψη και αντιμετώπιση της σεξουαλικής και έμφυλης βίας, β) διαχείριση υποθέσεων της σεξουαλικής και έμφυλης βίας και γ) δωρεάν νομική βοήθεια για τους/τις επιζώντες/επιζήσασες σεξουαλικής και έμφυλης βίας σε δομές φιλοξενίας στην Αττική (Σκαραμαγκάς, Μαλακάσα, Οινόφυτα, Ριτσώνα), Θεσσαλία (Κουτσόχερο) και Κεντρική Ελλάδα (Θερμοπύλες).

Περιγραφή θέσης

Ο/Η κάτοχος της θέσης θα είναι υπεύθυνος/η για όλες τις πτυχές της διαχείρισης του έργου και την επιτυχή υλοποίησή του σε συνεργασία με την Επιστημονικά Υπεύθυνη του οργανισμού. Θα παράσχει ευρεία διοικητική, προγραμματική και χρηματοοικονομική στήριξη στο έργο, συμπεριλαμβανομένης της άμεσης βοήθειας για την εφαρμογή και την στενή παρακολούθηση και αξιολόγηση των αναλαμβανόμενων δράσεων. Υπό την καθοδήγηση της Επιστημονικά Υπεύθυνης της οργάνωσης, ο/η επιτυχημένος/η υποψήφιος/α θα έχει τη δυνατότητα να διεξάγει πολλαπλές εργασίες παράλληλα, να κάνει συστηματική παρακολούθηση των ομάδων και να συμμετέχει άμεσα στην υλοποίηση των διαφόρων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με τη διαχείριση περιπτώσεων σεξουαλικής και έμφυλης βίας.

Γραμμές αναφοράς: Ο/Η υποψήφιος που θα επιλεχθεί θα αναφέρεται στην Επιστημονικά Υπεύθυνη.

Εάν ενδιαφέρεστε να υποβάλετε αίτηση, στείλτε το βιογραφικό σας σημείωμα και μια συνοδευτική επιστολή στο diotima@otenet.gr(link sends e-mail) αναφέροντας στο θέμα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου «Υπεύθυνος/η Έργου».

Σχετικός σύνδεσμος:
Υπεύθυνος Έργου στο Κέντρο Γυναικείων Μελετών& Ερευνών “ΔΙΟΤΙΜΑ”

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
226 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα & στην Κύπρο
Μενού