Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 295

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς:

Ζητείται από Τεχνικό γραφείο, Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας, που να αναλαμβάνει εκπόνηση – επίβλεψη μελετών ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, κλιματισμού – εξαερισμού, KENAK , μελετών εφαρμογής, φυσικού αερίου, κλπ, για μόνιμη συνεργασία και συστέγαση στην περιοχή της Χαλκίδας. Παρακαλείστε όπως αποστείλετε Βιογραφικό στο email : msali1980@hotmail.com(link sends e-mail) τηλ 6937041204

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός από τεχνική εταιρεία με εμπειρία σε υδραυλικά έργα, για εργοτάξιο στην Θεσσαλονίκη σε δημόσιο έργο. Καθήκοντα : επίβλεψη εργοταξίου, πιστοποιήσεις, επιμετρήσεις κλπ Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: ellinis.ate@gmail.com(link sends e-mail)

Μηχανολόγος Μηχανικός ζητειται με εμπειρια σε κλιματισμο ,θερμανση και φυσικο αεριο από εταιρεια στην Καλλιθεα. Τηλ. 6944 250405 mail : energyone@intersolar.gr(link sends e-mail)

Μηχανολογος μηχανικος, πτυχιούχος ελληνικού πανεπιστημίου, ζητείται για μόνιμη απασχόληση στην Αθήνα, σε ανώνυμη τεχνική εταιρεία συντηρήσεων, ανακαινίσεων καταστημάτων τραπεζών και αλυσίδων λιανικής και διαχείρισης ακινήτων Τ: 210 8976030 Email: hr@easyfacilities.com(link sends e-mail)

Αρχιτεκτονικό γραφείο αναζητά αρχιτέκτονα μηχανικό στην Αθήνα. Απαραίτητη η γνώση autocad και adobe creative suite. Προσόντα που θα συνεκτιμηθούν είναι η εμπειρία σε μελέτες εφαρμογής και η γνώση της γερμανικής γλώσσας. Τ. 6973693547 Αποστολή βιογραφικών στο kdarchview@gmail.com(link sends e-mail)

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Πτυχιούχους Φυσικής Αγωγής στο Δήμο Διονύσου
Προηγούμενο άρθρο
Έτσι μπορείτε να αμφισβητήσετε φόρους και πρόστιμα
Μενού