Θέση εργασίας στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 220

O Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας (Ε.Λ.Κ.Ε.) του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 50, 54 και 64 του ν. 4485/2017 (ΦΕΚ Α’ 114/4-8-2017), στο πλαίσιο υλοποίησης του Υποέργου 4 «Κεντρικές Δράσεις για την Πρακτική Άσκηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ακαδ. έτους 2017-2018» της Πράξης «Πρακτική Άσκηση Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας» με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5000648 (Απόφαση Ένταξης αρ. πρωτ. 3984/28.03.2016) που εκτελείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση 2014-2020», Άξονας Προτεραιότητας «Ανάπτυξη της Διά Βίου Μάθησης και Βελτίωση της Συνάφειας της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης με την Αγορά Εργασίας» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ.) και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (Π.Δ.Ε.) του Υπουργείου Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού, με χρονική διάρκεια έργου 01/03/2016 έως 31/10/2018, Επιστημονικά Υπεύθυνο την Καθηγήτρια κ. Αγγελική Νικολάου, κατ’ εφαρμογή της υπ’ αριθμ. 200/20.11.2017 απόφασης έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Διαχείρισης του Ε.Λ.Κ.Ε. (Επιτροπή Ερευνών), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να παράσχουν έργο μετά από διαδικασία αξιολόγησης βιογραφικών σημειωμάτων, τίτλων σπουδών, λοιπών δικαιολογητικών, με σύμβαση ανάθεσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαιτούμενα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα:
– Κατοχή Πτυχίου Α.Ε.Ι. Οικονομικών Επιστημών ή τίτλου σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας άλλου συναφούς Τμήματος της ημεδαπής ή ισοτίμου και αντιστοίχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
– Κατοχή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σπουδών στην Οικονομική Κατεύθυνση ή τίτλου σπουδών ή τίτλου σπουδών αντίστοιχης ειδικότητας της ημεδαπής ή ισοτίμου και αντίστοιχου τίτλου σπουδών της αλλοδαπής. Σε περίπτωση που ο τίτλος σπουδών έχει χορηγηθεί από Πανεπιστήμιο της αλλοδαπής θα πρέπει να υποβληθούν επιπροσθέτως και οι νόμιμες βεβαιώσεις ισοτιμίας και αντιστοιχίας.
– Γνώση χειρισμού Η/Υ με έμφαση στα αντικείμενα: α) επεξεργασίας κειμένων β) υπολογιστικών φύλλων και γ) υπηρεσιών διαδικτύου.
– Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
– Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον ενός (1) έτους σε αντικείμενο συναφές με αυτό της υπό πλήρωση θέσης, κατά το χρόνο υποβολής των δικαιολογητικών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Πρακτικής Άσκησης, Κτίριο Ζ’, Ημιώροφος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310-891259/304 κατά το ορισμένο από την Πρόσκληση διάστημα υποβολής δικαιολογητικών και κατά τις ώρες 11.00 – 13.00.

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέοι Επιστήμονες Κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Μενού