Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 135

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου που διαχειρίζεται ο ΕΛΚΕ για την κάλυψη λειτουργικών αναγκών, με Επιστημονικά Υπεύθυνο τον καθηγητή Ζήση Μαμούρη, που θα χρηματοδοτηθεί από τα έσοδα του ΕΛΚΕ που προκύπτουν από τη διαχείριση των ερευνητικών προγραμμάτων.

Θέση 1
Απαραίτητα προσόντα:
– Απόφοιτος/η ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
– Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος.
– Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας, όπως αποδεικνύεται με βάση το άρθρο 1 π.δ. 146/2007 σε συνδυασμό με το τελευταίο εδάφιο της παρ.1 του άρθρου 1 Π.Δ.116/2006.
– Εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών σε ερευνητικά προγράμματα.
– Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών (Microsoft Office, υπηρεσίες διαδικτύου, κ.λπ.).

Θέση 2
Απαραίτητα προσόντα:
– Απόφοιτος/η ΑΕΙ-ΤΕΙ (Λογιστικής ή Χρηματοοικονομικής κατεύθυνσης), ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος ή πτυχίου από ΑΕΙ-ΤΕΙ της Ελλάδος ή κάτοχος ισότιμου τίτλου σχολής της αλλοδαπής αντίστοιχης ειδικότητας, αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
– Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών (Microsoft Office, υπηρεσίες διαδικτύου, κ.λπ.).
– Εμπειρία τουλάχιστον δύο ετών σε ευρωπαϊκά προγράμματα.

Για ερωτήματα που ενδεχομένως προκύψουν σχετικά με το παρόν τεύχος της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους κάθε ημέρα (10.00 – 12.00) στον κο Θεόδωρο Κοντό (τηλ. 24210 06413, email: kontos@uth.gr(link sends e-mail)) και στην κα Βασίλαρου Ευαγγελία (τηλ. 24210 06403, email: vasilarou@uth.gr(link sends e-mail)).

 

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου
Μενού