Θέση εργασίας στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 210

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της Πράξης «ΙnfrafrontierGR/Phenotypos: H Ελληνική Ερευνητική Υποδομή για την Μοριακή και Συμπεριφορική Φαινοτυπική ανάλυση βιολογικών οργανισμών μοντέλων για τις χρόνιες εκφυλιστικές ασθένειες του ανθρώπου» με κωδικό ΟΠΣ «5002135», η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα Ανταγωνιστικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ) που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1451 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2017ΣΕ14510050 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), το Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθούν συμβάσεις μίσθωσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη των σχετικών έργων.

Απαραίτητα προσόντα:
– Πτυχίο Τεχνολόγου Γεωπόνου Ζωικής Παραγωγής.
– Τουλάχιστον 5ετή αποδεδειγμένη εμπειρία σε: α) Πειραματικούς χειρισμούς ζώων εργαστηρίου, β) Εργαστηριακές αναλύσεις βιολογικών δειγμάτων από ζώα εργαστηρίου, και γ) Διαχείριση αποικίας ζώων εργαστηρίου (μυών και επίμυων).
– Πιστοποιητικό πρακτικής κατάρτισης και θεωρητικής εκπαίδευσης σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 22 του Προεδρικού Διατάγματος 56/2013 (A΄106)

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Επιστημονικό Υπεύθυνο κ. Κωνσταντίνο Αναγνωστόπουλο στην ηλεκτρονική διεύθυνση cdanagnostopoulos@bioacademy.gr(link sends e-mail) ή στον κ. Πασχάλη Σιδερά sideras@bioacademy.gr(link sends e-mail).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Θέση εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων “Διόφαντος”
Μενού