Αυτές είναι οι προκηρύξεις των ΕΛΤΑ που όλοι περιμένουν (ειδικότητες)

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 253

Στην πρόσληψη 510 μονίμων υπαλλήλων θα προχωρήσουν μέχρι το καλοκαίρι τα ΕΛΤΑ, ενώ 100 επιπλέον προσλήψεις ενέκρινε και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε».

Το «πέρασμα» των ΕΛΤΑ με τους 7.027 εργαζόμενους στο νέο υπερ-ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, που πιστοποιήθηκε με το πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες, διόλου δεν επηρρέασε τις προθέσεις της διοίκησης των Ελληνικών Ταχυδρομείων να ενισχυθούν με νέο προσωπικό. Άλλωστε μεσολαβεί μια δεκαετία που τα ΕΛΤΑ προσλάμβαναν μόνο εποχικούς υπαλλήλους (για την περίοδο των γιορτών και των καλοκαιρινών αδειών).

Εντός του 2017 τα ΕΛΤΑ υπέβαλαν αίτημα για 510 προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων. Ο σχετικός διαγωνισμός έχει δρομολογηθεί για το πρώτο τρίμηνο του έτους, ενώ την προκήρυξή του θα κάνει το ΑΣΕΠ.

Η νέα προκήρυξη θα αφορά 230 θέσεις Ταχυδρόμων, 215 υπαλλήλους εσωτερικής εκμετάλλευσης, 25 υπαλλήλους διοικητικών ειδικοτήτων, 25 Οδηγούς, 15 Διαμετακομιστές, 13 Μηχανοτεχνικούς ΜΕΚ και 2 Χειριστές συστήματος κατεργασίας ύδατος.

Παράλληλα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας «Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ Α.Ε», ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα την πρόσληψη 100 ατόμων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, πλήρους απασχόλησης.

Οι θέσεις αφορούν 20 πτυχιούχους ΑΕΙ με διοικητικά καθήκοντας και 80 Διανομείς (κούριερ), Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

 

 

Πηγή:aftodioikisi.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Πρόσκληση ΕΣΠΑ για την Π. Κεντρικής Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του ΕΚΕΤΑ
Μενού