Θέσεις Εργασίας Μηχανικών σ’ Ελλάδα & Εξωτερικό

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 265

Εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό αναζητούν μηχανικούς: 

Ο Όμιλος J&P-AΒΑΞ (Ενεργειακή Διεύθυνση) ζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για έργο στο Ιράκ με εργοταξιακή εμπειρία τοποθέτησης οργάνων, ελέγχου και θέσης σε λειτουργία συστημάτων αυτοματισμού DCS και SCADA, κατανόηση λογικών και ηλεκτρολογικών διαγραμμάτων, δικτύων. Επιθυμητή προϋπηρεσία σε έργα θερμοηλεκτρικών σταθμών. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα εμπειρία σε EMERSON DCS. chdavri@jp-avax.gr(link sends e-mail). Κωδικός «I&C-COM-IRAQ»

Ο Όμιλος J&P-AΒΑΞ (Ενεργειακή Διεύθυνση) ζητά Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με εμπειρία σε μελέτη-σχεδίαση και commissioning συστημάτων αυτοματισμού DCS SCADA, γνώση λογικών διαγραμμάτων και δικτύων βιομηχανικού αυτοματισμού. Απαραίτητη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5 χρόνια σε έργα θερμοηλεκτρικών ή/και Oil & Gas σταθμών. Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα εμπειρία σε EMERSON DCS. chdavri@jp-avax.gr(link sends e-mail). Κωδικός «I&C-ENG-ATH»

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός με πολύ καλή γνώση Ρουμανικής και Αγγλικής γλώσσας από Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία Μελετών για εργασία στην έδρα της στην Αθήνα. Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: ykontol@adtomega.gr(link sends e-mail)

Ζητείται Μεταλλειολόγος Μηχανικός με άδεια άσκησης επαγγέλματος για απασχόληση σε υπόγειο μεταλλείο στην Εύβοια. Κωδ. ΜΜΕΥ, αποστολή βιογραφικών στο hr@wastenwater.com(link sends e-mail)

Δικηγορική Εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας, με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας αναζητεί διπλωματούχους χημικούς μηχανικούς για να αναλαμβάνουν κατ’ αποκοπή, τη μετάφραση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας από την αγγλικά και τη γερμανική γλώσσα στην ελληνική. Πρότερη εμπειρία στο σχετικό αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κυρία Αικατερίνη Τζουνάκα τις ώρες 09:00 – 15:00. Αποστολή βιογραφικών: Τηλ.: 210 3645962, info@athenslegal.gr(link sends e-mail)

Δικηγορική Εταιρεία στο κέντρο της Αθήνας, με εξειδίκευση στο αντικείμενο της Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας αναζητεί διπλωματούχους μηχανολόγους/μηχανικούς για να αναλαμβάνουν κατ’ αποκοπή, τη μετάφραση Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας από την αγγλική και τη γερμανική γλώσσα στην ελληνική. Πρότερη εμπειρία στο σχετικό αντικείμενο θα συνεκτιμηθεί. Υπεύθυνη επικοινωνίας είναι η κυρία Αικατερίνη Τζουνάκα τις ώρες 09:00 – 15:00. Αποστολή βιογραφικών: Τηλ.: 210 3645962, info@athenslegal.gr(link sends e-mail)

Η Εταιρεία EMECS (www.emecs.gr), Η/Μ μελετητική εταιρία, αναζητά Σχεδιάστρια με γνώση ACAD & OFFICE. Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων) και η προϋπηρεσία σε ηλεκτρομηχανολογικό σχέδιο θα εκτιμηθεί. Αποστολή cv στο career@emecs.gr(link sends e-mail).

Η Εταιρεία EMECS (www.emecs.gr), Η/Μ μελετητική εταιρία, αναζητά Μηχανολόγο/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό για την στελέχωση του τμήματος Η/Μ μελετών. Απαραίτητη η γνώση AutoCAD. Αποστολή cv στο career@emecs.gr(link sends e-mail). Η εντοπιότητα (μόνιμος κάτοικος όμορων Δήμων) θα εκτιμηθεί.

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
285 θέσεις εργασίας στον Ιδιωτικό Τομέα στην Ελλάδα
Προηγούμενο άρθρο
Δωρεάν Επαγγελματική Εξειδίκευση στον Τουρισμό!
Μενού