Θέσεις εργασίας Μηχανικών στην Ελλάδα

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 224

Εταιρείες στην Ελλάδα αναζητούν μηχανικούς: 

Zητείται Πολιτικός Μηχανικός από Κατασκευαστική Εταιρεία με εμπειρία σε κατασκευή Οικοδομικών και Ενεργειακών Έργων, για Εργοτάξιο στην Νότια Εύβοια (τυχόν εμπειρία σε κατασκευή Υποσταθμών Μέσης Τάσης θα εκτιμηθεί). Βιογραφικά info@cantreva.com(link sends e-mail) Τηλ: 6972235242.

Ζητείται Πολιτικός Μηχανικός για Εργασία σε μελετητική εταιρία στο Ηράκλειο Κρήτης. Αποστολή βιογραφικού στο e-mail: karatzanis@geoper.gr(link sends e-mail)

Από Τεχνικό Γραφείο με έδρα την Αθήνα, ζητείται Ηλεκτρολόγος Μηχανικός. Αποστολή βιογραφικών στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@gkonstantinidis.gr(link sends e-mail)

Από Τ. Εταιρεία ζητείται, τοπογράφος Π.Ε. ή Τ.Ε για απασχόληση σε εργοτάξιο στην Αττική, με γνώσεις χαράξεων, επιμετρήσεων , παρακολούθησης έργων, Η/Υ, σχεδιαστικών και επιμετρητικών προγραμμάτων. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στο mtsokas@etae.com(link sends e-mail).

Μελετητική – Κατασκευαστική Εταιρεία στο Ρέθυμνο Κρήτης αναζητά Αρχιτέκτονα Μηχανικό για έμμισθη εργασία πλήρους απασχόλησης σε θέση junior στο μελετητικό της τμήμα. Απαραίτητα στοιχεία η ομαδικότητα, η όρεξη για εξέλιξη και η γνώση σχεδιαστικών προγραμμάτων 2D και 3D. Η προϋπηρεσία δεν είναι απαραίτητη. Αποστολή Βιογραφικών: cvrecruit@icloud.com(link sends e-mail)

Ζητείται μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός με γνώσεις σχεδιαστικών προγραμμάτων Autocad κ.α. για χειριστής εργαλειομηχανών CNC. Απαραίτητη η καλή γνώση των αγγλικών, προϋπηρεσία επιθυμητή. Πληροφορίες και αποστολή βιογραφικών ELMETAL – Μ. & Σ. ΝΑΟΥΜΗΣ Ο.Ε. Τ. 2441080700 , Email: support@elmetal.gr(link sends e-mail)

Η εκτιμητική εταιρεία Think Up Solutions ζητά να προσλάβει μηχανικό με βασικές γνώσεις εκτιμητικής. Κάτωθι προσόντα:Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης Τεχνικής κατεύθυνσης., Αριστο επίπεδο γραπτού και προφορικού λόγου στην Ελληνική και Αγγλική γλώσσα. Υψηλό επίπεδο χρήσης Η/Υ και ιδιαίτερα των προγραμμάτων του MS Office. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο info@tusltd.gr(link sends e-mail)

Εταιρία Συμβούλων που δραστηριοποιείται στον τομέα της Ασφάλειας στην Εργασία ζητά να προσλάβει Πολιτικό Μηχανικό και Μηχανολόγο/Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, απόφοιτους ΑΕΙ, με εμπειρία σε θέματα Ασφάλειας και άριστη γνώση Αγγλικών. Βιογραφικά στο email:info@process.com.gr(link sends e-mail)

Γραφειο ειδικων μελετών πολιτικού μηχανικού ενδιαφέρεται για συνεργασία με πολιτικό μηχανικό με εμπειρία σε στατικές μελέτες με πεπερασμένα στοιχεία. Επικοινωνια: synergon@tee.gr(link sends e-mail)

 

Πηγή: career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
Νέοι Επιστήμονες Κάτοχοι Διδακτορικού Διπλώματος στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας στο Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας & Καινοτομίας
Μενού