Θέσεις εργασίας για Επιστήμες Υγείας, Παιδαγωγικές Επιστήμες & Επιστήμες Αθλητισμού

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 178

ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΙ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά Νοσηλευτές και Ιατρούς απόφοιτους Νοσηλευτικής και Ιατρικής Σχολής για παροχή Α’ Βοηθειών και Ιατρική Υποστήριξη, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2018. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr(link sends e-mail)

ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΥΣ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά Απόφοιτους Παιδαγωγικής Εκπαίδευσης για δημιουργική απασχόληση παιδιών, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2018. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr(link sends e-mail)

ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ/ΓΥΜΝΑΣΤΡΙΕΣ

Εταιρία διοργάνωσης καλοκαιρινών αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, αναζητά γυμναστές/γυμνάστριες Τμήμα Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού με ευχέρεια λόγου και ομαδικό πνεύμα, για συνεργασία τους καλοκαιρινούς μήνες για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων εντός Αττικής για το έτος 2018. Αποστολή βιογραφικών και πτυχίων στο info@ycp.gr

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μπορεί να σου αρέσει επίσης…

Επόμενο άρθρο
98 θέσεις εργασίας σε Φορείς του εξωτερικού
Προηγούμενο άρθρο
Θέσεις εργασίας για Εκπαιδευτές στο Κ.Ε.Κ. Ιωαννίνων του Ο.Α.Ε.Δ.
Μενού