Θέση εργασίας στο Πολυτεχνείο Κρήτης

Κατηγορία: ΕΡΓΑΣΙΑ
Views: 185

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πολυτεχνείου Κρήτης, στο πλαίσιο υλοποίησης και προς υποστήριξη της εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Εργαστήριο Δομημένου Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Ενέργειας», με Κωδικό Έργου ΕΛΚΕ 81070 και Επιστημονικά Υπεύθυνη την Αναπληρώτρια Καθηγήτρια της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος κ. Κολοκοτσά Διονυσία, που χρηματοδοτείται από από ίδιους πόρους, ανακοινώνει την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υποβολή προτάσεων για σύναψη έως μιας (1) σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου.

Απαιτούμενα προσόντα:
– Ο/Η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι διπλωματούχος Μηχανικός Περιβάλλοντος ή κάτοχος ισότιμου ή ταυτόσημου κατά περιεχόμενο ειδικότητας διπλώματος από ΑΕΙ της Ελλάδος ή του εξωτερικού αναγνωρισμένου από τον ΔΟΑΤΑΠ.
– Άριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας.
– Καλή γνώση χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών (Microsoft office, υπηρεσίες διαδικτύου, κλπ.).
– Εργασιακή εμπειρία στην τεχνική υποστήριξη Ευρωπαϊκών προγραμμάτων (π.χ. HORIZON 2020 κλπ.), κατά προτίμηση στην θεματική περιοχή των ψυχρών υλικών, εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμου ενεργειακού σχεδιασμού.

Για ερωτήματα που ενδεχόμενα προκύψουν σχετικά με το παρόν τεύχος της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνουν τα ερωτήματα τους κάθε ημέρα τις ώρες εργασίας δημοσίων υπηρεσιών στην κα Μαρία Κατσιούλη (28210-37040, email : mkatsiouli@isc.tuc.gr(link sends e-mail)) και κα Μπόνια Αρετή (28210-37073, email : abonia@isc.tuc.gr(link sends e-mail)).

 

 

Πηγή:career.duth.gr

Μενού